Změna barvy oken po stavebním povoleni

Profilova fotka
Zdravím nás všechny stavitele☺ Chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s tim,že jste se rozhodli během stavby pro jinou barvu oken a dveří? My máme v projektu okna a dveře Bile, ale rozhodli jsme se ze by jsme barvu změnili na antracit.Pozemek máme v chráněne pamatkove oblasti (je to zahrádkářska kolonie),a kousek od nas se nachází městska zahrada pro veřejnost. A navíc by jsme si chtěli dát venkovní rolety(které v projektu nemame)...tak jdu pro radu jak to resit. .zda zmenu ohlásit než s oknama začnem nebo okna udělat v jine barvě a rolety udělat a pak jen nahlásit zmenu před kolaudaci. .. Tak jestli máte někdo zkušenost podobnou....díky za všechny rady a typy.
Odpovědět
Co úředník, co kraj, co obec, to názor. Vzal bych telefon, zavolal bych na úřad. A máte jistotu za 1 minutu :) U nás změna barvy oken není problém, ani jsem to nemusel hlásit.
Odpovědět
Profilova fotka
My v projektu barevnost vubec uvedenou nemame :D Kazdopadne vzhledem k pam.zone bych byt vami radeji na urad zasla nebo zavolala,nez mit zbytecne problemy Vsak je to otazka 10 min, urcite min casu,nez cekat na odpovedi tady,kdyz stejne nemusi byt pro vasi situaci relevantni ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj...je mi to jasny...ale člověk si rád necha poradit. .no stejne mi nic jinyho nezbyde. . Ale díky prevelice za názory ;-)
Odpovědět
Urcite bych to projednala s pamatkari. Nejlepe pisemne. Zmena stavby pred dokoncenim se vzdy resi pred samotnym zahajenim te predmetne zmeny. Jakykoliv jiny postup je protizakonny a na zodpovednost stavebnika. Tak na to pozor.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?