Na kolik vás vyšla cena krovu, jen práce?

Profilova fotka
Ahojky, chci se zeptat na kolik vám vyšla cena krovu-jen práce?Stavíme bungalow o rozměru 16,5mx9m+ garáž 6,5mx6m,střecha valbová+ dřevěné stropní trámy.Tesař nám řekl za práci cca 100tis.Dřevo máme své.Zdá se nám to moc,nebo myslíte že je cena akorát.Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. My máme také bugalov,bez garáže. Dřevo jsme měli koupené,střechu máme složitou a tesařům jsme měli platit 49 000 kč, 3 000 kč nám dali slevu za to,že jsme jim vařili obídky a dělali svačiny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
takže nás krovy vyšly na 46 000 kč
Odpovědět
Profilova fotka
@salandy jj my si právě myslíme že 100tis. je dost,ale kohokoliv se zeptáme a vidí plánky tak říká že ta cena jde,že to je dobrá cena,tak nevíme...střechu máme též složitou,samý záhyby.
Odpovědět
Profilova fotka
a to máte cenu čistě za tesařinu za krovy? protože dalších 62 000 kč nás budou stát pokryvačí,kteří nám udělali i okapy...celkem by to pak tedy bylo 108 000 kč...
Odpovědět
Profilova fotka
ano,čistě jen tesařina
Odpovědět
dobrý den, cena je opravdu dost přemrštěná.My budeme dělat příští týden krovy vč.pokrytí a vč.žlabů a svodů a cena nebude víc jak 40tisic.Určitě se poptejte jinde.Najdete levnější.Ještě dodám,že máme bungalov s rozlohou střechy 220m.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
já vybíral taky asi z pěti firem a rozdíl za práci na krov byl v rozmezí 30-55 tisíc. střecha valbová , cca 200m. vybralo tu za 30tis. a smlouva se nakonec udělala střecha na klíč. pokrytí včetně okapů, oplechování komína, montáž střeš. okna, trocha hoblování na stojky pod protaženou střechou pro terasu cca 54 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme bungalov 150m2, máme ho do L a ještě s takovym vykrojením, takže jakoby dvě střechy na sebe navazující, s jedním vykýřem, střechu sedlovou a práce tesařů nás vyšla na 50 000,- Kč.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Obecně na melouchu tesař bere 100-120 kč za metr trámu + 100 kč za každý řez.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?