Jak dlouho trvá položení střechy?

Ahoj, může mi někdo říct za jak dlouho trvá položit střešní tašky? střecha je valbová, 255 m2, krytina Tondach Stodo, Vazníky vím, ty budou trvat 1-2 dny , pak asi 1-2 dny položit folii, ale nemám tušení jak dlouho se pokládá taška. Měli by to dělat 4 chlapi. Díky. A ještě dotaz mohu elektřinu, vodu, podlahový vytápění když je na střeše jen folie, nebo musím čekat až budou položeny i tašky? Díky
Odpovědět
@dave10 položení tašek bude trvat tak dlouho, jak se budou flákat :-D podle mě, by to od rána do večera měli stihnout s tím, že pak ještě tak 1 - 3 dny na dodělání úžlabin a hřebenů, podle složitosti střechy a když to nestinou za den, tak víc než dva bych jim neplatil.. :-D
Odpovědět
Nám tedy položení krytiny trvalo déle a to bych neřekla, že se chlapi flákali:) Střechu máme zhruba ve stejné velikosti. Zhruba 4 dny nám trvalo jen laťování, krytina 8 dní, ale je pravda, že občas jen ve 2. Měli jsme hodně řezání, takže to byla drbačka a chlapi občas chodili až po práci. Vyloženě pokrývač u nás byl cca 90 hodin, plus 1-3 chlapi na pomoc. Samozřejmě záleží na tvaru střechy, ale 1-3 dny se mi zdají málo.
Odpovědět
Teď jsem se dívala a měli jsme plochu nějakých 280 m2.
Odpovědět
Díky za odpovědi, no mýmu sousedovi to bude dělat firma má to o trošku větší než já a mají mu to dělat 3 týdny, já mám vazníky od firmy a zbytek mi bude dělat strýc pokrývač. Jsou 4 lidi, ale samozřejmě toho má dost, tak budou ke mně jezdit přes víkend. Tak sem trošku nervozní kolik to bude víkendů. Já myslel, že to zabere 6 - 7 pracovních dnů no.
Odpovědět
U nás to bylo cca 14 dnů vč. okapů a klempířiny, máme taky valbu podobné plochy. Ale máme ještě 4x střešní okno a světlovod.
Odpovědět
Profilova fotka
@dave10 pokud jde jen o tasky tak ve 4 lidech 300 m2 za 1 den Predtim sam nebo ve 2 postupne pul roku :)
Odpovědět
Ahoj, tak včera mi postavili vazníky a dneska to dodělávají, do neděle by měla být střecha pod fólií, tak uvidíme jak dlouho bude trvat položení tašky ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?