Fatrafol nebo mapeplan

Zdravím vás. Mám plochou střechu a dostal jsem od firmy dotaz zda chci použít střešní folii fatrafol nebo mapeplan. Má s temito materiály někdo zkušenosti a poradil mi co použít?
Odpovědět
@andrew1 a neměla by ta firma jakožto odborník na tu vaší otázku odpovědět sama? Popřípadně říci výhody a nevýhody obou a následně by jste se mohl rozhodnout? Jestliže je to firma, která by izolaci pokládala, nezeptala se také, jestli na pokládku má od nich přijet Pepík nebo Franta?
Odpovědět
Jde o to že fatrafol je dražší...Proto ten dotaz.
Odpovědět
@andrew1 a kvůli čemu je dražší? kvůli tloušťce nebo možnostem použití? Nebo jen značka? Já ty vaše fólie neznám, ale mám pvc fólii na terase nad garáží. V cenové nabídce jsem měl nějakou fólii za x peněz. Pak jsem se rozhodl pro jinou krytinu terasy, řekl jsem to dodavateli a on pak sám změnil typ fólie za jiný typ, který byl i levnější. Když jsem se jich zeptal na tu změnu v nabídce, bylo mi řečeno, že pokud chci takovou a makovou krytinu, tak ta předchozí je zbytečná a proto dali do nabídky jiný typ. Přijde mi divné, že firma by neuměla poradit s rozhodováním.
Odpovědět
Děkuji za odpověď. Nicméně neřeším firmu ale spíš se chci tady zeptat na někoho kdo s tím má nějakou zkušenost...
Odpovědět
@andrew1 neřešíte firmu? To já bych jí teda řešil, vždy se snažím poptávat odborníky co svý práci a nabízeným výrobkům rozumí. Vzlášť u hydroizolace střechy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?