Jak dlouho trvá strhnout starou střechu a postavit novou?

Jak dlouho ZHRUBA tak trvá strhnout starou střechu na domě (cca 1955 postaven) včetně krovů (a odstranění eternitu) a postavit novou včetně krovů (a asi i okapů), střecha na patrovém domě (nějaké tvárnicové zdivo) cca 1955 postaven, střecha cca 150m čtverečných, a typ tento: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/im... Svépomocí nebude asi skoro nic... asi firma nebo ideálně to bude děláno přes party zivnostníků (kvůli nižší ceně a asi i vyšší kvalitě). Taška by byla asi nějaká pálená, levná. Kolik tak dní to může trvat? (včetně zlikvidování eternitu) (staré krovy se asi ponechají na topení). 2 dby strhnutí staré střechy (včetně krovů) a 4 dny postavení nové včetně krovů? (nebo více/méně dní)?
Odpovědět
Profilova fotka
@trs_trs rozebrání eternitu ( v rouškách ) naložení na kontejner a demontáž trámů ( shození dolů na zahradu ) práce pro dva max na dva dny. U menšího domu jsme to dali za den. Montáž nové neví, nejsem tesař ani pokrývač, ale za ty čtyři dny by to dva měli dostat pod folii a latě, pak tašky...
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 Souhlasím, myslím, že do týdne maximálně a doporučuji tuto firmu http://www.strechy-rekonstrukce.cz/, pokud jste z Brna a okolí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?