Jakou plechovou krytinu?

Ahoj, prosím o radu jakou jste dávali plechovou krytinu na střechu. Jedná se nám o pokrytí vazníkové střechy o sklonu 23° a část prodlouženého obýváku, kde je pouze 7°, to je ta problémová část. Nejprve jsem chtěli dát valcovanou s klikem, ale pobití celé střechy + dražší střešní fólie rozhodla pro jinou variantu. Nechci tam plechovou se šrouby a hledám spíše maloformátovou. Krov ne zcela hotový je na obrázku ve fotogalerii. Zatím asi Satjam, ale kdyby měl někdo lepší tip, tak nechť poradí. Díky za každou radu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme dávali právě falcovaný plech click od Ruukki. Střecha vypadá super, i když právě kvůli sklonu nejde vůbec vidět :-D Ale doufám, že budeme spokojeni ;-)
Odpovědět
My jsme také chtěli falcovku,ale od SATJAMU, pricipiálně je úplně stejná jak od RUKKI, ale zjistili jsme, že si na ni lidé stěžují, že při větru dělá hluk a dům je téměř neobývatelný. Tak jsma zjišťovali proč tomu tak je a technik od SATJAMU říkal, že o tom ví, a že krytina má být položena na kompletní záklop s izolací, která tlumí hluk s tím, že tuto krytinu nedopročuje, pro střechy se sklonem menším než 25 stupňů. http://forum.tzb-info.cz/130525-strec...
Odpovědět
@kvasnicatomas Díky za odkaz na článek, teď jsem hodně v rozpacích, spíše bych od toho odstoupil máme ještě variantu Satjam Arad premium a přiklonil bych se raději k ní. Já tam naštěstí bydlet nebudu, jen to zařizuji, tak si to rozhodne investor.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?