Jakou střechu vybrat?

Rozhodujeme se jakou střechu na náš dům. Kterou byste zvolili a proč? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Z technického hlediska to posoudit neumím, ale čistě vizuálně se mi líbí víc varianta 1. Nepůsobí to na mě tak monoliticky. Nejvíc by se mi ale líbila varianta 3, dům s klasickou sedlovou střechou a k tomu garáž s rovnou střechou. Vyšlo by to asi I nejlevněji. Tuto variantu nezvažujete proč?
Odpovědět
Za mne by se take libila,jak pise jakuda,varianta s rovnou strechou,3 strany atika,plechovou strechu.Vyjde to podstatne financne lepe.Pokud z vyberu,co je,tak varianta 1 vypada lepe,t fukcniho hlediska na tom bude lepe varianta 2.
Odpovědět
Pokud vyber z tech dvou, tak vizu asi prvni. Ale treti varianta s rovnou strechou by bylo asi nejlepsi. :) stejnou mame v planu.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme na garáží rovnou střechu a kdyby to šlo, jdeme do jiné. Obáváme se, že každý déšť odnese fasáda domu. Musí se shazovat snih, prostě to není praktické. Sla bych do 1
Odpovědět
My máme variantu 2 a jsme spokojeni. Hlavní výhody jsou, že Vám vznikne prostor nad garáží, kde můžete skladovat různé málo využívané věci (u nás například lyže a je tam vcelku dost místa i na další krámy.. a samozřejmě nemáte další zbytečný zlom na střeše - což zvyšuje životnost střechy, protože každý zlom je jednak finančně nákladnější než plynulý sklon a hlavně je více namáhaný. Někdo bude možná tvrdit, že lámaná střecha má stejnou životnost, ale zde bych radil zkusit se zeptat lidí, co rekonstruovali střechu s více zlomy, proč střechu rekonstruují a kama jim případně zatékalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Tsk pro mne je varianta 2 vizualne vylozene oskliva. Ale kdyz se vam to libi...
Odpovědět
Dekuji za pripominky. Zatim se priklanime k variante 1, tak snad se rozhodneme spravne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?