Krytina - Rőben nebo Creaton

Máme vybranou tašku Rőben MONZAplus Tobago glazura. Byli jsme pro ni definitivně rozhodnutí, ale známí nám poradil ještě tašku Creaton Titania. Máte s ní někdo zkušenost? ;-)
Odpovědět
Cena i kvalita cca stejná. Glazuru mají také obě tašky krásnou. Podívejte se spíše na tvar hřebenáčů, Röben je má takové do trojlístku a Creaton spíše hladší a širší. Hřebenáče u Creatonu jsou hodně náchylné na špatnou pokládku, jde na nich vidět každá nerovnost. Takže spíše bych se přikláněla k variantě Röben. Jinak pracuji ve střechařské firmě a obě tašky znám dobře.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@tereza777 Ahoj, můzu se zeptat, zda li ma taška Creaton lepší parametry než Tondach nebo Bramac?
Odpovědět
Profilova fotka
@tereza777 a můžeš ještě porovnat Creaton a Terran? Jedná se mi o tu plochou krytinu, díky :-)
Odpovědět
Creaton ma vsechny tasky kvalitni, jen pozor u tasek bez vlny na sklon strechy. Cim je tazka vice plocha tim se musi pokladat na vetsi sklony. Jinak Bramac je beton coz je neco uplne jineho a myslim ze tondach neni tak kvalitni jako creaton.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@tereza777 dobrý den. Mám dotaz. Mám vybranou tašku creaton a TONDACH. Obě rovný profil v cihlové barvě. Nemohu si vybrat. Sklon střechy 45,40, 20 Poradíte mi? Diky
Odpovědět
Profilova fotka
@dalca jaké typy máte vybrány? Budete brát glazuru nebo nějaké engoby? Obě firmy jsou určitě velmi dobrá volba, Creaton bude o něco kvalitnější, ovšem je to znát i na ceně, a pokud v budoucnu budete potřebovat doplnky, nebo pár tašek, tak u Tondachu se dají lépe sehnat. Určitě pokud máte zájem napište mi, domluvíme se a já vám zpracuji cenovou nabídku na obě krytiny.
Odpovědět
Profilova fotka
@coleman_strecha domino nebo 183 CREATON. Figaro TONDACH. Chci cihlovou barvu, tím pádem to bude pouze režná.
Odpovědět
Brala bych Creaton, ale nejaky rozdil v tom neni. Spis bych se urcite priklonila k engove nez k rezne tasce. Tondach dela cervenou engobu, nejsem si jista ale zda creaton take. Muzu se vam zitra mrknout.
Odpovědět
Profilova fotka
@dalca Určitě bych volil nejlépe engobu. Creaton ji má v měděně červené. Která je malinko tmavší než cihlová.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?