Máte někdo střešní krytinu Roben piemont?

Uvažujeme nad ní,ale bojím se, že bude až příliš lesklá.Moc se mi ty lesklé střechy nelíbí,ale hlavně z praktického hlediska nad ní uvažujeme a na obrázku nevypadá špatně :)
Odpovědět
Ve středu ji zdražují , zatím je levnější a o dost kvalitnější než Tondach. Dnes objednána v DEK za 18,20 / kus bez dph.
Odpovědět
My máme Roben Monza Plus Trentino. Bydlíme od listopadu, zatím jsme s krytinou spokojeni. Také jsem původně nechtěla lesklou, ale fakt se mi líbí.
Odpovědět
Sice nejsem holka, ale máme ;-) Na podzim jsme ji pokládali na barák. Roben Piemont kaštanová glazura - taková červenohnědá, někdy vypadá víc do červena jindy víc do hněda, podle světla. Původně jsem nechtěl glazuru, kvůli lesku, ale zvítězila praktičnost - nedrží se na tom bordel, všechno hladce sjede dolů. Nejprve jsem chtěl Tondach, ale nechal jsem se přesvědčit pro Roben (kvalita + cena). Ve finále jsem moc spokojen, šel bych do ní znovu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Zkusim obnovit. Taktez uvazujeme o kastanove glazure a resime stejny problem - kdyby byla v engobe, tak nevahame ani minutu. Leskne se oproti engobe opravdu tolik? Na vystavenych vzorcich to tolik nepusobi, ale nemuzeme nazivo porovnat na velke plose strechy. Glazura mi prijde vyraznejsi na cernych strechach, tak si rikam, ze u teto barvy by to treba tak moc nerazilo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, sice ji ještě nemám, zatím ještě zdím, ale v následujících týdnech mi bude dělat firma střechu a mám už objednanou pálenou střešní krytinu Roben Piemont engoba antracit.
Odpovědět
My máme Roben černou, glazuru (nepamatuji si typ, ale je to ta menší vlnka :)) a je skvělá, krásná.. Doporučil nám ji tesař, v obci ji dělal před 10 roky na jiném baráku a mezi naší novou a jejich starou není rozdíl, stále vypadá jako nová.
Odpovědět
Také se rozhodujeme mezi Roben Piemont černá glazura nebo Trentino. Nemáte někdo tu vínovou Trentino glazuru na domě? Děkuji
Odpovědět
máme antracit engoba, je to výborná krytina, glazura na mě moc razila
Odpovědět
já mám piemont engobu, podzimní list. Ona ta engoba je taková poloviční glazura. Lesklá je už ta engoba celkem dost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahoj, má prosím někdo na ve zlínském popř. olomouckém kraji tašku Röben piemont, nebo monza plus antracitová engoba? Rád bych před objednáním viděl na živo v ploše. Děkuji za případné tipy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?