Na kolik vás vyšla cena za komplet střechy?

Ahoj,na kolik Vás vyšla cca komplet strecha s vazníky, krytinou, latovanim, folie vč. Prace + všech klempířských prvků vc. Prace? Máme 222m2,bungalov, 53mb narozi. Komplet cena se všim i s prací tedy cca 360000kc.
Odpovědět
200m2 střechy mě stálo 136tis + 400h práce... (vazníky, folie, kontralatě, latě, krytina, oplechování)
Odpovědět
@requied No,Já mám nabídky když vezmu pouze vazníky, tak na 146tis.s praci a dopravou. A poptal jsem snad 6 firem a všechny cca stejné. :(
Odpovědět
@hanluk Nevím jak je ta střecha složitá, jaké rozpětí atd... Nicméně když vezmete že 200m2 zabralo 400h práce, tak to u Vás vychází na 500,-/h Zkuste nějakou menší firmu.
Odpovědět
Ještě posílám jak střecha vypadá a nabídku, Díky za názory :)
Odpovědět
@hanluk
Odpovědět
@hanluk podle toho obrázku je ta cena asi +- odpovídající... střecha je dost složitá a je to všude samej přířez. Některé věci v rozpočtu jsou sice úsměvné, ale ještě celkem v normě.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme bungalov - rozděleny na půl a jedna půlka je vyvýšena má rozměr cca6 na 9 a druhá půlka má 7 na 9 Plus máme ještě zapraží přesah cca půl metru a délka cca 10m a cena vše komplet 217.000,-, Plzeň
Odpovědět
Úžlabíčka nárožíčka, chybí tam jenom vikýřky a složitost střechy bude ještě vyšší. Doufejte, že Vám tu střechu udělají pořádně, jinak se budete topit v problémech. Cena odpovídající na použití nejlevnější střešní krytiny.
Odpovědět
Profilova fotka
mame bungalov 12,6 na 10,6, presahy cca 0,6, sklon cca 23 stupnu, strecha valbova, vcetne okapu, latovani, folie, krytiny Benders Exklusiv Briliant Třpytivá (betonova) - moc pekna a podle slunce meni barvy, radost pohledet :-) , prace, dopravy 230 tis v cervnu 2015, Lysá nad Labem. Maximalni spokojenost
Odpovědět
Taky jsem se jako střechař u některých položek pousmála. Jo bohužel tak to dneska chodí mezi ičařema. Jinak cena by mohla být levnější. Za to bych si to u drobného živnostníka, který tady dnes je a zítra není nenechala dělat.
Odpovědět
Profilova fotka
@veru92 mohla bych poprosit o kontakt?
Odpovědět
Profilova fotka
@jooojo mohu zaslat, ale maji pry plno zakazek a nenabiraji dalsi na cely rok..
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?