Orosené okno na půdě

Profilova fotka
Zdravím, máme novostavbu a na půdě udělaný půdní výlez, který se nám hodně rosí. Jinak se nám okna nerosí. Nevíme, jak to vyřešit. Měl někdo podobný problém? Střechu i strop máme zatepleny a všude je parozábrana.
Odpovědět
Zaprve máte doma asi moc velkou vlhkost, máte rekuperaci? Zadruhé je potřeba i ten vylez zateplit, ja na nej zvrcha pridelal ještě jedny dvere a ty zateplil 20cm eps. Od ty doby mi to neplesnivi.
Odpovědět
Profilova fotka
@petr13 děkuji za rady. Nicméně moc nevím, jak bych tam přidělal ještě jedny dveře. Máte nějaké foto pro představu, jak to myslíte.
Odpovědět
Profilova fotka
vyrobte ještě jedny dveře a ty zateplete třeba polystyrenem, nebo tady je odkaz jak se vyrábí originál, někde se dá koupit jen ten vršek https://www.stavebni-specialka.cz/pud...
Odpovědět
Půdní schody mám zároveň se sadrosem. Nad ty jsem udelal ram z OSB desek, kolem kterého se pak nafoukala izolace. Na ten rám jsem přidal poklop opět z osb, který jsem přidělal na jednoduché panty. Pod tento poklop jsem nalepil eps tak, aby šly dveře otevírat. Viz foto
Odpovědět
Profilova fotka
@petr13 Aha, teď mi došlo, že jsem to špatně popsal. Já měl na mysli střešní výlez z půdy na střechu, že se nám rosí. Půdní schody jsou v pohodě. Se omlouvám. A děkuji za ochotu poradit a pomoct.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?