Rekonstrukce ploché střechy, orientační cena

Dobrý den, na kolik cca může vyjít rekonstrukce ploché střechy 150m2? Dům je z 90.let a střecha je základ, alespoň prosím orientačně. děkuji
Odpovědět
Plochá, tedy nemá sklon ? Nebo je tam alespoň těch 10° ?
Odpovědět
@davescz těch 10st. tam je
Odpovědět
@verunka01 Pokud je tam nějaký sklon je, pak se dá použít plechová krytina a nevyjde to tak draho, jako kdyby to byla střecha bez sklonu. Bohužel neumím říct cenu na klíč, protože si všechno děláme sami. Pokud se bude měnit krov, pak nařezané krokve z pily budou cca 60 tisíc a k tomu plechová krytina cca 80 tisíc. Pak ještě nějakých 15 tisíc za parozábranu, pojistnou fólii, vruty, okapy a věci kolem. Pokud je to podkroví, pak SDK + profily + 35cm izolace = 80 tisíc. 5000 na podbití. Vyšlo mi to 240 tisíc za materiál na kompletní výměnu střechy. K tomu je potřeba připočítat práci + demontáž staré střechy a odvoz odpadu. Odhaduji nějakých 600 tisíc na klíč i s materiálem. Komplet nová střecha, uvnitř nové sádrokartony. Otázka je, jak moc to má být rekonstrukce. Také ta střecha může být litý beton a bude stačit vyměnit lepenku ;-) Tak snad z toho nějak orientačně odvodíte cenu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunka01 naši opravovali rovnou střechu, byla tam lepenka, svod vody je středem domu, dělala se nová izolace, stálo to cca 25tis, mají 150m2.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?