Ruukki nebo Satjam

Ahoj.Potřebuji poradit v oblast rekonstrukce střechy.Plocha asi 160m2 - eternitová šablona.Chtěl bych to nahradit za plech Ruukki classic a nebo Satjam rapid. Prosím,kdo máte s jedním a nebo druhým plechem nějakou zkušenost,dejte vědět:-)) Klady,zápory,.....výměnu potřebuji provést ještě letos:-D A když už jsem v tom psaní....doporučení na nějaké šikovné pokrývače z Táborska:-)?
Odpovědět
Ahoj, s Ruukki zkušenosti nemám, ale já mám na střeše Rapid 510 od Satjamu a jsem velice spokojený. Jednání, termín dodání i cena - vše k mé spokojenosti. Zkus v Táboře zajít do Stavothermu. Se vším poradí a doporučí realizačku.
Odpovědět
Ahoj, máme střechu od Ruukki,classic embosed. Od nás jedině kladné reference, jedine minus je asi cena oproti střešní krytině satjam. Pokud to chcete pokládat ještě letos tak už by to chtělo toho pokrývače, my jsme měli dohodnutého od začátku léta a střecvha se dělala až od konce září. Foto střechy u mně v albu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, četl jsem na různých diskuzích problémy se střešní "FALCOVOU" krytinou od SATJAMU nebo RUUKKI. Hlavní problém je hlučnost od větru... a stěžuje si více lidí.. většinou s pultovou střechou... My budeme mít bungalov s úhlem střechy 22,5 stupně a falcovaná krytina se nám líbí... Jaké máte zkušenosti s hlukem od větru vy? Díky za reakci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Také jdeme do Satjam Rapid ... ohledně hluku nám to pokrývač potvrdil, a doporučil pod to fólii přímo od Sajtamu (wrap nebo tak nějak se jmenuje), která tuto hlučnost zcela vyřeší. Instaluje to s ní pravidelně a ještě nikdy neměl žádnou reklamaci nebo stížnost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Kepakova: kolik nakonec vysla strecha bez prace a jake jste meli jeji rozmery?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?