Sklon střechy 20°. máte někdo u valbové střechy?

Ahojda, máte prosím vás někdo bungalov s valbouvou střechou, se sklonem 20 stupňů a můžete zaslat foto, děkujiii :-)
Odpovědět
@unca my mame. koukni ke mne do alba
Odpovědět
Profilova fotka
@unca máme 22, až teď koukám, že jde o bungalov :-/
Odpovědět
@unca jedna se ti o neco konkretniho? klidne se ptej
Odpovědět
Profilova fotka
@unca my máme 22 stupňů, foto v albumu
Odpovědět
díkec moc :-), já jsem potřebovala vidět jak ten sklon na bungalovu vypadá. Měli jsme strach, že to bude hoodně nízký. Jo a prosím Vás kolik máte výšku hřebene? My budeme mít 5,10. Díky......... P.S. už se těším až nám ten baráček bude stát :-)
Odpovědět
@linee mohla bych se zeptat jak velký máte baráček? díky
Odpovědět
@unca neee, vubec. My tam jeste mame castecne pochozi pudu, takze akurat:) na vysku hrebene se ti mohu podivat.
Odpovědět
@eaty 4+kk, 13x8,8m
Odpovědět
@linee Tak to bys byla hodná, kdyby ses na tu výšku jukla...právě my to chcem taky pochozí, teda jen část na pytle s oblečením atd.. :-)
Odpovědět
@linee JO a ještě prosím tě, z čeho tu střechu máte? Máte tašky nebo plech, či něco jinýho? My uvažujeme nad plechem
Odpovědět
@unca vecer se podivam do projektu a napisu ti. Zda se mi, ze 5,2m, ale podivam se pro jistotu. pochozi mame cast, na obleceni to neni idealni, protoze se tam docela meni teplota, mame tam vetsinou vyzdobu, sklenice na zavarovani a pod. A v zime je tam vlhko. Ale je pravda, ze nemame doresene zatepleni. Jinak mame plech a jsem spokojena. Minimalne kvuli snehu - zasviti slnko a je to hned dole. Je pravda, ze je tam v lete tepleji, ale kolik presne nevim, protoze tam mame meteostanici od podzimu. Jak bylo to teplo, tak jsme zatim byli na maxime teplote na pude 25 st.
Odpovědět
@linee My právě taky přemýšlíme nad plechem, taška nám kvůli nízkýmu sklonu stejně nebyla doporučovaná. Je jich prej málo na trhu. Už jsme byli rozhodnutí pro plech, akorát nám kdosi tvrdil, že u valbové střechy je hrozně prořezů...jenže to je stejně všude. My budeme mít vazníky, a aspoň nebudou muset být tak těžký. Už se mi vzbudilo dítě, tak zase musím jít :-). Byla bys moc hodná, kdyby ses mrkla na tu výšku, děkuji :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@unca mame take vazniky a valbovou strechu. Prorezu tam vubec nebylo hodne, resp.nam nezatika (aspon jsme nic nenalezli). Pridavam foto strechy, jak vypadala, kdyz nam ji privezli. Jj, vecer kolem 20 poslu.
Odpovědět
@unca ahoj, divala jsem se do projektu a mame stit 4,5m a opravdu 20stupnu sklon.
Odpovědět
Jéé tak ti děkuji :-), my už jsme se včera rozhodli, že to bude plech a těch 20° necháme. Stejně nám pokrývač říkal, že na tašky je nejlepší sklon od 25 výš. A čím vyšší sklon, tím vyšší náklady a my chceme co nejlevnější baráček - ať se taky ještě někam podíváme :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?