Kdo má sklon střechy 30 na bungalovu?

Zdravím, Prosím o informaci, kdo má sklon střechy 30°na bungalovu? Jak vypada prostor na půdě? Máte nějaké obrázky? Chtěl bych pěknou pochozí půdu s valbovou střechou, ale nedokážu si to představit. Moc děkuji za každý příspěvek :-) S pozdravem M.R.
Odpovědět
No, nevím, jestli to pomůže, na uvedeném odkazu je Largo 98 od RD Rýmařov, sklon 25st, bungalov. http://www.uspornedomy.cz/virtualni-p... myslím, že střecha je také valbová.
Odpovědět
Máme 30 st. a prostor je tak nádherný (nebýt vazníku pochopitelně), že každý kdo jej vidí, je "unešen" a diví se. že jsme tam nevybudovali další pokoje. Původně měl být sklon 25 st, ale chtěli jsme velkou půdu a tak nám firma navrhla 30. osobně si ovšem myslím, že oněch 25 by asi určitě stačilo. Záleží jaký máte rozměr domu, aby stavba nevypadala jako egypt.pyramida...My máme cca 11x12 a v prvním okamžiku jsme byli zděšení, ale nakonec je vše OK. (PS něco málo je v albu - interiér půdy zkusím vyfotit přes víkend a hodím do alba ;-) )
Odpovědět
@zenny2 Určitě :-) moc děkuji:-)
Odpovědět
@fotrtom Supr, děkuji za info. Plánuji rozměr 14x10,5 a na půdě bych si chtěl v klidu stoupnout a mít menší prostor nad hlavou. S projektantem budu mluvit až na začátku května, tak abych měl představu. Kdyby se vám povedla nějaká ta fotečka, tak bych byl moc vděčný:-) Děkuji:-)
Odpovědět
Spočítejte si tangens. Máte-li sklon 30°, je tangens 0,57. Tedy např. na 5 metrů vodorovné vzdálenosti připadá 2,85 metru svislé vzdálenosti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@fotrtom - Našel bych někde fotku toho půdního prostoru? Uvažuji o stejném sklonu, jen bez těch vazníků.....
Odpovědět
Při sklonu 30" ude výška skoro 4m Já mám v návrhu 24" na bet.tašku
Odpovědět
@jirkaa Nakonec jsem zvolil 28° a budu mít výšku 2,82m.
Odpovědět
Profilova fotka
pokud budete davat vazniky, da se domluvit, aby tam zustal prostor a nebyly vsude vazniky, mezi kterymi sotva prolezete
Odpovědět
@zeneva jj, mám tam cca 6x4metru plac.
Odpovědět
Profilova fotka
@zip2000 taky tam mame neco takovyho, na vysku cca 2,2, jeste tam udelat podlahu. jak to mate reseny vy?
Odpovědět
@zeneva U mě by měla být výška podobná. Určitě si tam udělám pořádnou podlahu a bude to sloužit jako bordel sklad. Kamarádky rodiče to mají zabedněný sádrošem jako další místnost s postelí. Spali jsme tam, když se grilovalo pilo atd... Mají tam stahovací schody, jen takový nouzový letní pokoj.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zip2000 ja tam mam v planu dat akorat zbytky obkladu a tasek, ale jinak odmitam cokoliv nosit nahoru a pak dolu :-) co nepotrebuju, bez milosti vyhazuju :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?