Střecha levně v Karviné a Ostravě

Profilova fotka
Zdravím, prosila bych o zkušenosti, rady či doporučení na opravu střechy v našem kraji. Chtěli bychom zřejmě novou střechu, ale už jsem neštastná z cenových nabídek a rozdílnosti cen....přemýšlíme nad plechovou střešní krytinou....levnější varianta, starý dům.....děkuji za každou zkušenost, radu.
Odpovědět
Profilova fotka
zkuste se podívat v chalupkách hned usemaforu je prodejce střech a má je za dobré peníze i s dopravou a velký výběr. Sice je to polská firma ale kvalitní materiály,vstřícnost a poradí a i ceny jsou fajnový.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den, zkuste střechy Tomáš Paseka, jsou šikovní, udělají Vám předběžnou kalkulaci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak jste dopadla??? My od minulého roku plánujeme střechu novou, svépomocí, a už jen schánění materiálu, kolik toho má být, v projektové dokumentaci se z orientovat, wow! Realizovat chceme srpen. Sehnali jste nějaké šikovné ruce? Nebo to necháte na firmě?
Odpovědět
Profilova fotka
Dopadli jsme tak, že jsme to nechali odborníkům....firmě, ale jsem velice zklamaná !!!! Měsíc a půl v těch deštěch nás nechali bez krytiny....prostě nespolehlivý....nabrali spoustu zakázek a ani jednu nestíhali :-( takže stále čekáme na dokončení ....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@twetvy a můžu se zeptat na jméno firmy, se kterou jste nebyli spokojeni? Zrovna to řešíme... klidně do IP, děkuji moc:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?