Střecha od Benders - reference

Profilova fotka
Ahoj, vybrali jsme si střešní krytinu od Benders (Paloma) ale nikde nemůžu najít rencenze jak na krytinu, tak na firmu (nechali bychom si od nich udělat komplet střechu, vč. klempířiny). Jinak cenovou nabídku vytvořili během několika dní a i komunikace s nimi je dobrá. Díky za jakékoli zkušenosti ;-)
Odpovědět
@evaatomas Můžeš se napsat na kolik to vyjde včetně technického popisu a m2. děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Střešní krytina Paloma, vazníky, klempířina, práce - vše nacenili na 270.633 Kč. Je to bungalow, plocha 200 m2
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@evaatomas můžu se zeptat, na kontakt na firmu a jak proběhla realizace? také uvažuji o Benders a aktuálně vybíráme firmu, děkuji
Odpovědět
@mmagic ......evaatomas...jsou neaktivní, takže odpovědi se možná nedočkáš, my máme domek od RD Rýmařov, střechu Benders, ale zatím bydlíme od ledna, takže velké zkušenosti nemáme, ale jsme zatím spokojeni ;-) (nedaleko Mělníka, když budeš chtít, můžeš juknout, napsala bych do IP...)
Odpovědět
Profilova fotka
@evaatomas Jaky typ strechy? valbova, sedlova a jaky mate pudorys? Diky
Odpovědět
Profilova fotka
@mmagic Ahoj, mame strechu od Benders, tak se rad podelim o zkusenosti :-) jsme take kousek opd Melnika - vedle Lyse nad Labem
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, zrovna vybírám krytinu na střechu a při procházení různých možností jsem zjistil, že Benders je Švédská střešní krytina, kterou vyrábí už 60 let..., záruku dávají 30 roků, tak to je v pohodě. Posílám odkaz na realizace - https://www.benders.cz/ukazky-realizaci . Dokonce na stránkách nabízejí i kalkulaci zdarma a doporučení stavební firmy, tak to můžeš zkusit, za to nic nedáš... Díky za informace se zkušenostmi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?