Střecha od Röben. Jste s ní spokojený?

Profilova fotka
Ahoj střecháčci, je tady někdo kdo má střechu od Röbenu, PIEMONT PÁLENÁ TAŠKA antracitová engoba? Jestli ano, jak jste s ní spokojení, nezůstává na střeše bordel a netvoří se mech.Nebo jak je na to ve srovnání s Tondach, KM Beta, Bramac. Díky za reakce:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, opravdu tu nikdo nemá střechu od Röben?
Odpovědět
Profilova fotka
@ivi05 Mám RÖBEN MONZA Plus glazura kaštanová. Fotku mám v albu. Myslím že vypadá pěkně a prý se dobře pokládala. Ale mám ji od prosince takže dlouhodobé zkušenosti zatím nemám.
Odpovědět
Budu mít to co píšeš, piemont engobu, jen v jiné barvě. Má to tu kousek ode mě známý už asi 5 let a super, stále jak nová. A cestou z práce jezdím kolem domu, co ji má táké určitě 5 let super stav, ona je taková pololesklá, stále vypadá jak nová.
Odpovědět
Profilova fotka
Super pánové, děkuji za reakce.. nějak se nám tady ta zalíbila nejvíce..
Odpovědět
@ivi05 ja ji mam dve zimy, piemont engobu cernou. Na hodnoceni co se tyce ulpivani mechu je asi jeste brzo. Celkove jsem spokojeny. Co mi trosku vadi je, ze nedelaji tvarovku pro komin od kondenzacniho kotle, takze jsem musel pouzit univerzalni od Brilonu. Taky maji drahe narozi, tusim ze jedno stalo kolem dvou tisic. ... Kdyz mi ji pokryvaci delali, rikali, ze jim pripada pevnejsi/tvrdci jak Tondach. Taky nebyly oštipane jak treba od kolegy Tondach Stodo glazura. ... Jeste jako vyhodu bych uvedl, ze i pri sklonu 25 stupnu se po ni dobre chodi, ma jakoby velkou rovnou plochu a az pak vlnu...
Odpovědět
Profilova fotka
@paveler Zdravím a nedal by jste sem prosím fotku? potřebuju se rozhodnout mezi Monzou a Piemontem (kvůli velikosti "vlny") a to se dá nejlépe poznat v ploše... :).
Odpovědět
@tulda27 Rad bych vam ji ukazal, ale nemam ji u sebe. Jednoduse bych to popsal tak, ze piemont tu vlnu ma proste nizssi... Jinak podle me je uplne stejna... Verim ze na netu v jejich katalogu to je patrne dost...
Odpovědět
Profilova fotka
@paveler dobrá :) spolehnu se na ty jejich "realizace", díky.
Odpovědět
@tulda27 tak jsem neco v mobilu nasel :)
Odpovědět
Profilova fotka
@paveler určitě je brzo na mechové informace:), ale i tak děkuji, právě se nám líbí jakoby ta dlouhá plocha a pak vlna a hlavně co je pro mě nejdůležitější tak barva antracit.. to o tom, že je pevnější než tondach jsem už také slyšela.. takže děkuji za info ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@paveler TA VYPADÁ hezky sakra, už jsem si myslela, že vezmem tu větší :) tak zase nevím, uvidíme nechám doma hlasovat. Díky!
Odpovědět
@ivi05 jistotu mate asi s glazurou :) ... podobna te moji je tusim Bramac Clasic, ale ona ma ty vlny asi polovicni, cili na strese je tech vlnek jednou tolik a ve velke plose to vypada blbe
Odpovědět
Článek se načítá
:@tulda27 myslim ze chybu neudelate ani u jedne. Zkuste objet okoli a podivat se na živo. Nebo oslovte pokryvace zda je nekde nekladli. My se taky jeli podivat cca 20 km.
Odpovědět
Profilova fotka
@paveler já vím :) nicméně už jsem to rozlouskla bude Monza, je větší=míň latí míň práce. Střecha je veliká tak to bude akorát.
Odpovědět
Já mám Monza plus tobago glazura. A zatím musím jen chválit. Taška krásná. V ploše doslova nádherná. A co se týče tvrdosti, tak luxus. Nosil jsem po ní 36kg tvárnice na dvoupruduchový komín a nepraskla mi ani jedna. Z 13palet, co mi dovezli, tak jsem měl rozbitých pouhých 20ks. Jediná nevýhoda jsou doplňky. Ty jsou k....sky drahé ☺️. Jak je ta taška tvrdá, tak je i větši spotřeba vrtáku, při vrtáni děr pro uchycení tašek v nároží. Pokládal jsem si svépomoci a co se týče práce, tak se s ní pracuje dobře. Jedno vím jistě, kdybych stavěl podruhé. Krytinu bych neměnil. Dal bych si ji i na druhý dům. Takže můžu jen doporučit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?