Střešní krytina od firmy Pyramida - recenze

Ahoj, máte někdo na střeše " plastové " tašky od firmy PYRAMIDA? Docela mě to zaujalo jak vlastností tak cenou. Známí to má na baráku cca 3 roky a nemůže si stěžovat. Hledám někoho kdo to má na střeše delší dobu aby mi řek jak je s pokojen. Díky :)
Odpovědět
Nikdo nic? Mam i vzorek tasky doma.
Odpovědět
@zdenna vím jen, že cenově to vychází o něco lépe než klasická taška (porovnání Tondach a Pyramida - Pyramida o necelých 20% levnější). Reference nemám
Odpovědět
Nejsem žádný tradicionalista, mám rád změny. Ale tento krok bych zvážil. K samotnému materiálu - pokud je to materiál nový, nemohl podléhat dlouhodobému testování v rámci výdrže materiálu. Slyšel jste někdy, jak bubnuje déšť o plastový přístřešek např. u popelnic? To je sen mít to na baráku. ]-( Tepelná roztažnost platu je taky skvělá - v létě Vám to bude tak hezky lupat, že to vzít hrnec a vařečku, tento orchestr nahrát a prodat třeba TV Šlágr. Čím se ta krytina připevňuje k trámu? Takovými těmi stahovacími svorkami na svazování kabelů. Určitě ji doporučuje EU, protože je dobře recyklovatelná, takže až vám to vítr o rychlosti 0,02km/h urve ze střechy, můžete si z toho zrecyklovat garážové vrata. To jen tak pro nadlehčení. Uzavřel bych to tím, že asi není nic lepšího, než koupit krytinu pro vysněný dům u nejznámějšího výrobce krytin PYRAMIDA (minimálně asi v Egyptě), který už svým názvem napovídá svou obchodní strategii. Až budete potřebovat řešit záruku či doplnit ten kus, co jste pak v zimě použil na boby pro dítě, už to nikde neseženete. Shrnutí této slohovky. Cena není všechno. Neznámý výrobce a neznámý materiál. Šel bych do specializovaného obchodu s materiálem pro střechy a tam bych se ptal, co se nejvíc prodává. Překvapivě to bude asi keramika, beton a železo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?