Taška Euronit Kapstadt, zkušenost

Ahoj. Máte někdo zkušenost s touto taškou? http://www.creaton.cz/produkt/kapstadt/
Odpovědět
Profilova fotka
@da68ni Neviem či je to pre teba ešte aktuálne ale my budeme mať Kapstadt svetlo sivý. Ešte ho nemáme doma ale asi tak o 2 týždne začneme s realizáciou.
Odpovědět
Ahoj. Jo, jo, je to aktuální. Několik realizací jsem už viděl, vypadalo to fajn, tak jsem zvědavý, jak budete spokojeni. V Polsku mají docela dobrou cenu základních tašek, jen ty doplňky mají příšerně drahé. Vy máte tašky také přímo z Polska?
Odpovědět
Ahoj. Tak jak jste dopadli s pokrytím střechy? Můžeš mi dát vědět, kde jste tašky kupovali?
Odpovědět
Profilova fotka
Objednali sme z SR. Bola celkom dobrá uvadzacia cena. Doplnky sme neobjednali, okraje budeme riešiť oplechovaním. Strecha je v procese, škrídla sú zatiaľ na dvore. Vyzerajú celkom dobre. Ten beton a tá povrchová úprava je rovnakej farby, takže ak by sa náhodou vylomil, tak nebude vidno rozdiel. Tá povrchová úprava vyzerá byť kvalitná, je hladká, a pevnejšia ako na keramickej krytine. Aspoň čo som porovnala Bramac Tegalit, Terran Zenit a Tondach, tak Kapstadt sa mi páči najviac. S Creaton Dominom som neporovnávala, lebo tá je cenovo niekde úplne inde. čo sa mi ešte páči, tak na hornej strane má dve vyduté čiarky, ktoré majú zabraniť aby vietor podfukol vodu, čo mi samozrejme nepomôže ak vietor zdvihne škrídlu, ale uvidíme až keď budú hore, lebo väčšina časť strechy máme orientovanú na sever.
Odpovědět
Díky za info. My máme možnost sehnat tašky Kastadt v PL za cca 20Kč za kus a za stejnou cenu múžeme mít i Roben Bergamo. Jen ty doplňky jsou neskutečně drahé, hlavně okrajovky, a navíc máme kaskádovou střechu 240m2, takže máme 4 okraje střechy. Za ty okrajové tašky chtějí tolik, jako za všechny základní tašky dohromady... Takže je rozdíl, jestli dáme za tašky 50.000 nebo 100.000. Až to budete mít hotové, moc prosím o foto, ať si můžu udělat představu, jak to vypadá s oplechováním. Tak zatím a ať se daří. Dan
Odpovědět
Teď jsem si všimnul, že máš už fota střechy v albu. Vypadá to dobře. Ten plech je docela v barvě těch tašek. To vám také dodávali oni? Až budeš mít čas a prostor, mohla bys udělat ještě fotku střechy z boku, jak vypadá ten plech na střeše?
Odpovědět
Profilova fotka
@da68ni Ten plech nám zabezpečil strechár z Maďarska.Chceli sme dlhšie krytie na bokoch lebo fasádu budeme riešiť dreveným obkladom. Tento týždeň dúfam dorobíme druhú stranu, tak doplním nejaké fotky do albumu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
kde najdu foto Vaší střechy ,prosím
Odpovědět
Profilova fotka
@michaaal klikni na môj profil. Album mám na SK modrej streche.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?