Taška Roben Bergamo engabo šedá - nemáte jí někdo?

Všude jen antracit, šedé barvy na hladké tašce je pomálu. Vybral jsem Röben Bergamo engoba šedá: http://strecha.roben.com.cz/produkt/b... nemáte ji někdo? (pak mám v hledáčku Bramac Tegalit Star zinkově šedá.O stavbě s touto taškou vím , vypadá pěkně ,ale je to beton, snad prý ,ale s lepším povrchem než je běžné) Nicméně hledám stavbu ,kde je osazen Röben Bergamo engoba šedá matná, abych to mohl porovnat.
Odpovědět
Dobry den, urcite bych zvolila tasky Roben, jsou opravdu kvalitni. Take jsme vahali jestli beton nebo palena a nakonec vyhrala palena od Robenu. Bohuzel nemame hladkou a ani sedou, ale piemont antracitovou engobu. V okoli je jeden dum s hladkou sedou (nevim tedy vyrobce) a vypada to opravdu moc pekne, takze bych se toho nebala.
Odpovědět
Profilova fotka
Dlouho jsme chtěli hladkou tašku a vybranou jsme měli Zenit od Terranu. Nakonec jsme do toho nešli, protože s naším sklonem střechy by muselo bejt plný podbití po celý střeše. U značky jsme zůstali a vybrali Danubia, kde jsme se rozhodovali mezi černou a šedou. Vzali jsme černou, sousedi poblíž šedou a musím říct, že i když ta jejich nevypadá špatně, tak naše se mi líbí víc
Odpovědět
@zelinar kousek od nás má jeden RD po rekonstrukci tašky od Robenu Piemont Titan (taková leskle šedá) a vypadá to zajímavě. Samozřejmě je potřeba k tomu pak sladit fasádu aby to jako celek působilo dobře ale ten domek mají s bílošedou fasádou a vypadá to super. Jen jestli to plánujete na novostavbu, tak si zjistěte regulativy, protože třeba u nás jsme šedou střechu dát nemohli právě kvůli regulativům.
Odpovědět
také bych k tomu chtěl dát bílou fasádu,ne úplně křídovou , ale něco jako slonová kost, okna máme vybrané RAL 7039 Quarzgrau od PKS
Odpovědět
Röben Bergamo šedá jsem nikde v reálu nenašel , tak dám ten Beton Bramac Tegalit Star zinkově šedá, te jsem viděl na střeše a je pěkný
Odpovědět
ten jsem viděl
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@zelinar Jak jste se rozhodli, padla volba na bergamo? my o něm také uvažujeme, neviděl jsem přímo bergamo ale tondach figaro 11 která je skoro stejná jako bergamo a musím říct že to vypadá skvěle.
Odpovědět
Röben Bergamo šedá jsou ale dost prohnuté...
Odpovědět
jinak pokrývač říkal , že kvalita OK co se týče řezání a tak. To zprohýbání je zblízka vidět.Nebyla síla to řešit/reklamovat- byl jsem rád ,že mi to do Vánoc položili...
Odpovědět
Profilova fotka
@zelinar A důvod proč se to prohlo? Já to právě taky viděl na bungalovu ale mám za to že to byl Bramac Tegalit. Každopádně si myslím že je to dané větší vzdálenosti vazníků a když jsou použité jen latě a né celoplošné bednění. Přeci jenom tím bedněním se celá střecha více zpevní. Na klasické vlně se to opticky schová kdežto ta rovná taška tyto nedokonalosti odkryje.
Odpovědět
to je z výroby. asi každá pálená taška je prohnutá , ale na těchto úzkých a bez vln je to víc vidět. To není tak ,že by se to prohnulo po položení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?