Střecha Tondach černá Glazura, máte jí někdo?

Prosím, nemá někdo černou střechu Glazuru Tondach a neposlal by mi foto? Všude totiž vídám spíše Engobu, která já nádherná, ale podle vlastností by nám spíše vyhovovala Glazura. Děkuji
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
máme, pokud chceš, můžu ti ji zítra vyfotit ;-)
Odpovědět
@catt82 to bys byla moc hodná, děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
My máme Tondach samba11 glazura břidlicové černá. Koukni ke mně do alba 😉
Odpovědět
@kleninka kouknu, děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@lindaaa10 tondach má na stránkách galerii a v ní spoustu fotek, i s umístěním staveb. Mrkni, zda není něco u vás v okolí a jeď se podívat naživo, je to nejlepší. Jinak my taky máme glazuru, stodo 12, ale fotky v albu nemám...dlouho jsem nedoplňovala aktuální foto
Odpovědět
Profilova fotka
aha, teď na to koukám, oni už to udělali jako službu viditelnou až po registraci. No zkusit se registrovat můžeš, fakt ta galerie měla smysl. http://strechy.tondach.cz/hledat/#sel...
Odpovědět
@clifulka už jsem na to také narazila, to bude nejlepší vidět naživo. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@lindaaa10 doplnila jsem do alba pár fotek - střecha je na několika z nich vidět, tak kdybys chtěla, můžeš mrknout http://www.modrastrecha.cz/blog/clifu...
Odpovědět
@clifulka děkuji, hned se mrknu
Odpovědět
Profilova fotka
@lindaaa10 tady máš to slíbené foto střechy Tondach v černé glazuře ;-)
Odpovědět
@catt82 děkuji, vypadá hezky. Asi je rozhodnuto:) Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
nemá někdo fotku - figaro deluxe - granit nebo amadeus šedá ? díly
Odpovědět
Článek se načítá
@lindaaa10 zdravím, já mám tašky RÖBEN MONZA Plus GLAZURA ČERNÁ, je to totožné jako Tondach, o něco levnější a dle názoru i kvalitnější.
Odpovědět
@lindaaa10 ještě foto
Odpovědět
@catt82 to je samba?
Odpovědět
@petramana MONZAplus Tobago glazura černá od RÖBENU :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petramana ano, Tondach Samba 11
Odpovědět
@mirek_dusin děkuji za foto, já právě taky už začala trošku pokukovat i po ROBENU, také vypadá hezky, bude další dilema:)
Odpovědět
@lindaaa10 Je to Německá technologie, vyrábí se v Německu, Polsku a Americe. Co se týče Polska, je to z důvodu zásob kvalitní hlíny, nebál bych se toho. Já jsem zatím spokojen, uvidíme zda to bude OK třebas za 10 let :-) Dle mého názoru je tostejná taška jako Tondach Samba, jedna vlnka, stejný tvar.
Odpovědět
@mirek_dusin já o ní právě dost četla, taky mi přijde srovnatelná vzhledově se Sambou, akorát se mi teď trošku víc líbí Hranice a žádná taková podobná od Robena není. Necháme nacenit obojí a uvidíme.
Odpovědět
@lindaaa10 ono taky záleží, jaký máte sklon střechy, ne každá taška se může vždy použít. Tak vyberte dobře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mirek_dusin zdravím a k té glazuře - nemáte zkušenost, že by to oslňovalo sousedy apod.? my budeme mít střechu na západ kde oni mají okna a zahradu tak nevím, zda na to brát ohled či nikoliv...
Odpovědět
Profilova fotka
@tulda27 Máme kaštanově hnědou glazuru a žádnýho oslnění jsem si nikdy nevšimla (jsme v řadovce). Takže nebrát ohled :D
Odpovědět
@tulda27 Já zatím sousedy nemám, tak jsem se nikoho neptal :-) Také si nemyslím, že by to mělo někoho oslňovat, to by musel na ty tašky vyloženě koukat a slunce by muselo pálit jak divý. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mirek_dusin no u nás to právě hrozí (slunce nám tam pálí, je to otevřená louka, naše střecha přesně orientovaná na jejich okna... jednou jsem tu na to v diskusi právě narazila, že to paní od sousedů oslňovalo do kuchyně a sousedi tam budou mít obývák a terasu... no budu pátrat - díky :)
Odpovědět
@tulda27 no ono stačí, když si dají nějaké rolety a už je to oslňovat nebude :-D Já bych to udělal tak jak chcete, není žádný zákon, který to řeší, pokud s tím budou mít problém, měli by se přizpůsobit. Leda, že by Vám pak zaplatily výměnu tašek, pokud by jim to tak vadilo :-)
Odpovědět
kvoli odleskom sme jednoznacne zavrhli glazuru. Mame par takychto striech v okoli a vsetci susedia vravia, ze je to neprijemne. Dokonca aj jedni samotni majitelia priznali, zeby si to uz nedali, vadi to najma chlapovi pri sekani okolo domu, ked ho to sameho oslepuje.
Odpovědět
Profilova fotka
@people no právě, my budeme na té zahradě také, oni tam mají terasu, sklon střechy máme standardní 42 myslím, asi si glazuru odpustím a objedu střechy bez ní :)
Odpovědět
Profilova fotka
zas ted jsem videl 14let starou glazuru tondach kaštan a vypadala jak nová - dokonce jsem se majitelky zeptal jestli to nečím nemyli ? :-D , že by se to nějak extra lesklo se mi nezdálo . že by to časem stratilo ten lesk z novoty ? nebo jaké máte zkušenosti , nelesknou se extra jen ty nové 1-3roky? jaké máte zkušenosti s engobou nezajde časem ? zvažujeme tašku odlesk by mi možná taky vadil ale zase chci aby střecha vypadala jako nova x-)
Odpovědět
Profilova fotka
já to chci jet omrknout, až uděláme pasy najdu si nejblížší střechy, koukala jsem, že ty glazury jsou 2 různé a ta jedna není zas na fotce tolik leské - chce to vidět za slunného dne :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?