Vazníková střecha. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky:)Mate nekdo s timto zkusenosti???My jsme si ji objednali a malem jsem se zhorzila na kolik penez nas to vyjde-nevim jestli je to normalni,ale rozpocet bez skridlice nam udelali na 380tis Kc (je tam zahrnuta i prace a to drevene podbiiti)-no cela strecha a zase podotykam bez skridlice!!!Vzdyt to nas vyjde dohromady na 510tis Kc!Neznate nejakou slusnejsi firku ktera by to treba udelala levneji???
Odpovědět
Profilova fotka
ywushko - nějaké ceny střech se probíraly tady: http://www.modrastrecha.cz/forum/show... Vazníková střecha je střecha, co má vaznice? :-N Jestli jo, tak tu máme a taky celou podbitou a rozpočet byl na 485 tis. takže zas takovej rozdíl oproti vám to není :-N Kupodivu nabídky od firem byly +/- stejné. Jen tak na okraj, co je skridlice? :-D Tašky? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ano:) a dekuji z radu:)
Odpovědět
Profilova fotka
ywushko - vazníková střecha se skládá z vazníků,jsou to takový trojúhelníky ,který vyplňuje housenka a sbíjí se z prken.Vazníky vycházejí levněji než klasický krov vaznicové soustavy.To je ten co má vaznice. Budete mít vazníkový krov a nebo vaznicový?Je v tom velký rozdíl. Co ti popsala spaagetka,tak je vaznicový,ale ty se ptáš na vazníkový????
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahojky máte někdo zkušenost s touto střechou ze sbíjených vazníků?????zajímala by mě cena, spokojenost a čím máte řešený podhled v případě že to máte jako střechu nad podlažím a ne jako podkroví....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
marty77 • Včera ve 20:12 Ahoj, máte někdo zkušenosti s firmami na výrobu dřevěných vazníků? Konkrétně firma krovy 2000..Jsme z Moravy. Děkuji za odpověď.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?