Vínová (hnědočervená) střecha, máte tip kde sehnat?

Ahoj střecháčci...sháním krytinu (keramická, pálená), barva vínová nebo červenohnědá (ale ne glazura) spíše engoba... má někdo tip? Tondach ani Bramac nemají :( Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Co toto? https://www.dek.cz/produkty/detail/12...
Odpovědět
@jakuda Děkuji, ale to je glazura:/
Odpovědět
Profilova fotka
@chik_chikitka V tom případě mě napadá ještě toto https://e.coleman.cz/zakladni-taska-1...
Odpovědět
@jakuda A máte zkušenosti s touto značkou?
Odpovědět
Profilova fotka
@chik_chikitka Osobní zkušenosti nemám zatím s žádnou střešní krytinou. Jen mám trochu přehled kdo co nabízí, protože jsem nedávno věnoval poměrně dost času průzkumu trhu. Musel jsem najít krytinu kterou chci, abychom ji zahrnuli s našim stavitelem do smlouvy o dílo. Ale recenze na ně povětšinou nejsou vůbec špatné.
Odpovědět
A jste si jistí, že jí např. Bramac nemá?. Mám sice betonovou Bramac višeň, která v keramice není, ale chtěl bych to vidět naživo a možná, že najdete podobný odstín, jen se bude jinak jmenovat.
Odpovědět
No nejak se neumim rozhodnout jestli beton nebo palenou...
Odpovědět
@chik_chikitka zeptejte se pokrývače. Ten náš nám řekl, že ať si vybereme co chceme, že je mu to jedno, jen betonová bude výrazně levnější a nevydrží o moc méně, než pálená. Vybrali jsme tedy Tegalit od Bramacu. Jestli je pro vás důležitá i výsledná cena, tak si nechte nacenit obě varianty a třeba vám to pomůže v rozhodování. Jen nevím, jestli se pak pro každou nemusí přizpůsobit krov nebo je to jedno.
Odpovědět
Profilova fotka
Brněnka od Tondachu, my ji máme. https://stresni-krytiny.heureka.cz/to...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?