Zateplování střechy pěnou (PUR izolace) - cena a kvalita

Máte někdo zkušenost se zateplováním šikmé střechy pěnou? Cena, kvalita....
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj mame chytrou izolaci (material z Kanady, zadne Polsko) , super firma, dobre jednani rychla aplikace za par hodin byli hotovi. Zatim nebydlime, ale i tak pozorujeme jak drzi teplo, takze zatim jsme velmi spokojeni ;-)
Odpovědět
@baxi ahoj muzes mi k tomu napsat vice? to me zajima.. je to pod tramy na folii (navrh jsou tasky). kolik to stoji cca, jak dlouho jim to trva a nadela se pri tom doma neporadek?? uz bydlim, ale mam jenom skelnou vatu na strope a neprijde mi to idealni..sice to funguje, ale tepelne ztraty jsou.. popr. nazev firmy by byl?? diky
Odpovědět
Profilova fotka
meli jsme mensi plochu - zjistim u pritele, delali to 4 hodiny. Neporadek vubec zadny! stresni okna zalepili a nasledne odlepili, pouklizeli po sobe, odrezky odvezli. Strika se to primo na folii, ktera na to musi byt vhodna a ted kdyby si me zabila nevim zda bezkontakni nebo kontakni, nam to nastesti Tondach prodal dobře :) stříka se to tedy rovnou na ni , zastrikaji i pozednici a na tramy prijde cca 5 cm kolem dokola a celkova vyska nastriku je 15-17 cm. Delala nam to primo firma chytra izolace najdi na netu. Fakt jsme spokojeni, jedina nevyhoda je ze pokud planujes zaklopeni pomoci sadrokartonu tak musim mit udelane zavesy pred aplikaci, zkusim umistit nejakou fotku :)
Odpovědět
@baxi děkuji za info. Máte představu kolik vás vyšla cca cena za metr?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?