Jaký typ folie na krovy pro vylití podlahy?

Ahoj, poradil by mi někdo jaký typ folie sehnat pro účel krycí folie na krovy pro vylití podlahy? Nejlepší by byla parozábrana ale proto abych to nabouchal na krovy a pak to strhl je docela zbytečně drahá, nějakou náhradu klasickou obyč folii? Potřebuji to jen aby nebylo rychlé vysychání podlahy. Musím to nabouchat na 120m2 ale nemohu najít nějakou klasikou folii kterou pak mohu strhnout a nebude to finančně tak bolet. Nevíte o něčem? Díky
Odpovědět
@zdenna mohu se zeptat, jak jste to nakonec vyresili?
Odpovědět
Omlouvám se, teď jsem si všimla, že je to dnešní diskuze. Mám stejnou otázku. Chceme vylit podlahy anhydritem a kvůli teplotě budeme muset zateplit strop. Myslíte, že bude lepší zateplit jen mezi krovy a na to dát něco co nepustí vlhkost do vaty? Nebo postavit rovnou závěsný rošt na SDK vložit do něj izolaci a instalovat parozábranu? Bude ale parozábrana držet, když bude vystavena vysoké vlhkosti? Děkuji za rady.
Odpovědět
@lindaaa10 ahoj, vyresil jsem to tak ze jsem si sehnak silne igelitove oytle a na pripinacky jsem je nabouchal na krovy. Chtel jsem tam take davat vatu ale to bych ji pak mohl vyhodit. Bude velka vlhkost ze zalivani a vata ji rada chyta. Nebyma by funkcni a nevyschla by.
Odpovědět
@lindaaa10 Zdravím, jen poznámka, pokud sádrokarton před litím nebude vytmelen a napenetrován, pravděpodobně se v krajích vlhkostí rozvlní a nikdy to pak nebude ono.
Odpovědět
Osobně bych nelil podlahu když bude sádroš nahoře .. všechno dělat před ..
Odpovědět
ale lindaaa10 nepíše, že dá sádrož před litím podlah. @lindaaa10 ano, přesně tak. Konstrukci na zateplení, zateplit, na to parotěsnou folii, vylít podlahy a následně dodělat SDK
Odpovědět
Ale otázka je jak připevnit parotěsnou folii, aby nespadla při velké vlhkosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@lindaaa10 lepidlo, kterym se lepi, odolava vlhkosti. stejne tak je to parozabrana- takze vlhkost nenacucne. proc by mela spadnout?
Odpovědět
Říkal nám to známý, který dělal SDK. @jumpmans Vy jste to takhle dělal?
Odpovědět
Profilova fotka
@lindaaa10 ne, ja nemam SDK stropy, takze nedelal. Navic v koupelnach, kde nemam palubky jsem pouzil fermacell, ktery jsem kotvil na drevene late - parozabranu jsem tedy prisponkoval a cast lepil takze vim, jak to lepidlo vypada. mel jsem pri vylivani podlah udelanou pouze parobrzdu (coz je v podstate papir vyztuzen vlaknem - pouzival jsem Isocell Oko Natur) na stenach, ktera byla opet prisponkovana a kraje prilepene lepidlem na parozabranu a nic mi nikde nespadlo.
Odpovědět
A potřebujete kryt čistý krov nebo už tam mate izolaci, rošt a sadros? Já bych použil tu klasickou slabou fólii na malování ( za zakrývani podlah a nábytku) je tam hezky poměr ceny/m2
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
@specnaz84 Potřebujeme zakrýt vatu mezi krovy, pokud by to bylo jen provizorni řešení. Pokud bysme tam dali už parozábranu, tak by to přišlo na zateplený SDK rošt.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?