Jak dlouho jste dělali stropy svépomocí?

Dobrý den, prosím jak dlouho vám trvalo udělat komplet strop svépomocí? bungalov, cca 100m2, zavesny, vata a zaklopeni. Potřebovala bych si udělat rámcovou představu. Děkuji
Odpovědět
Rád bych poradil, ale vím jen, že dlouho:). Já je dělal postupně po místnostech, protože jsem musel už přestěhovávat různé věci, třeba zrovna ty sdk desky. Zatepleno už jsem měl, mám vatu mezi vazníky. Ono se to nezdá, ale to několikateré tmelení čas zabere. Na začátku jsem byl natčenej, že už mám v místnosti ozvěnu :) , ale ke konci už mě to vůbec nebavilo.
Odpovědět
@r4d3k74 A myslíte že se dá za 1-2 měsíce zvládnout? Po práci a víkendy. Vůbec si tuhle etapu neumím představit..
Odpovědět
@neonkarybka podle mě dá, navíc, když se pojede v kuse. Konstrukce, zateplení a pak zaklopení. Já jak dělal postupně a mezi tím i něco jiného, tak to byl opruz, vždycky si to připomenout a zase zapomenout :). To dáte.
Odpovědět
Ok, pokud máte laser (pokud ne tak půjčit). Ve dvou lidech (1 den = 8h) 1 den UDčka 3 dny CDčka i se závěsy (do váhy pomocí laseru pokud máte větší rozpony) 3 dny Vata 3 dny Parozábrana (doporučuju na lepení krajů zelený denbraven na parozabrany, juta... nebrat) 3 dny SDK záklop (Doporučuji půjčit DEWALT DCF620 XR nebo něco podobné bez toho už SDK nikdy nebudete chtít dělat totální ušetření práce) 4 dny tmelení (Dělal jsem teď s Rifino top a super) a broušení (půjčovna bruska na SDK ve dvou za 1/2 dne vybroušeno vpohodě)
Odpovědět
@lisakstavitel supr přehled. Máme teď na tři dny 4 lidi tak doufám že přes víkend stihneme co nejvíc. Juta pásku už mám koupenou tak radši koupím ještě ten braven. Máme laser,máme zvedaky,máme blade runner na řezání desek. Přijdu si už jak speciální firma na sadros :-D tak díky za tipy
Odpovědět
Juta stříbrná páska bude asi vpoho, ale juta sp1 a juta cerny tmel mi nedrzel (mozna spatna sarze) @neonkarybka GL!
Odpovědět
@neonkarybka Tak to ste vybavený. Já brnkal a sdk zvedali synové. Ať se daří.
Odpovědět
@lisakstavitel ten denbraven máte na mysli tento?
Odpovědět
@neonkarybka Jj to bude ono stojí to kolem 120 Kč v Hornbachu... Je to taková zelená hmota.
Odpovědět
Ahoj tak jen píšu info. Za tři víkendy jsme zaklopili sdk celý dům a na ctvrtku domu nahazeli vatu. Zbytek vaty se nahazi přes týden postupně a pak už jen tmelit a brousit. Pujcime si na brouseni žirafu tak doufám že to půjde dobře. Teď jen přemýšlíme jak vyřešit napojeni sdk na zeď. Přečetli jsme toho milion a zatím jsme nejvíc pro pásku na kouty ale to je cca 4tis. Nebo vytmelit a smířit se s tím že to prostě praská..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?