Aplikace barev pomocí stříkací pistole - zkušenosti

Ahoj, máte někdo zkušenost s aplikací barev pomocí stříkací pistole? Jde mi o penumatickou pistoli s kompresorem. Zkoušeli jste to někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak furt něco lakuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Dobrý den, v létě budeme dělat plot a věci kolem a čeká nás hodně natírání, máte někdo zkušenosti se stříkací pistolí? Viděli jsme na to nějaká videa a vypadá to v pohodě. Vzhledem k tomu, kolik toho musíme natřít, by se nám to líbilo. Stojí to za to?
Odpovědět
@molanmolab My máme zkušenost pouze s malováním bytu. Pistole byla super na penetrování (řídká konzistence), na rohy a případně tam, kde by se měnila barva. Při malování velké plochy z bílé na bílou to bylo flekaté a pomalé. Na dřevo ani kov jsme zatím vyzkoušet nestihli.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Stříkací pistole je úplně v pohodě, jen si zajistěte, abyste měli vhodný kompresor. Řada lidí má doma jen nějaká tintítka za pár korun a pak se diví, že se jim s tím pracuje špatně. Na nějaké větší stříkání doporučuji šroubový kompresor od https://www.kompresory-filtry-servis.... ale je to samozřejmě velká investice. Takže buď se spokojit s nižším výkonem a s tím spojenou nižší kryvostí, nebo půjčit nějaký výkonnější stroj. 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?