Betonová/akrylátová stěrka v interiéru, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s betonovou stěrkou. Plánujeme její využití v interiéru, konkrétně místo obkladu za kuchyňskou linkou a také na stěnu v obývacím pokoji. Obavy mám především z použití za linkou, vzhledem ke znečištění od tuku a vody při vaření. Také jsem četla o akrylátové stěrce, která je levnější, ale zase nevím, nakolik realisticky dokáže napodobit beton. Máte s ní někdo zkušenost? Díky
Odpovědět
@monny3 Ráda bych se zeptala, jak jste pořídila?? Plánuji imitaci světlého betonu za kuchyňskou linku, ale sám omítkář, který dělá betonové stěrky mi spíš doporučil (včetně stolaře, který mi dělá kuchyň) obklad z lamina....imitace beton. Tak jsem zvědavá. Každopádně máme přiznané betonové podstupnice na schodišti, plánuji 1 stěnu v ložnici šedou/ betonová stěrka a tmavě šedý odstín betonu aplikovat na krbovou obezdívku. Máte prosím nějaké postřehy a rady, které by se mohly hodit? Mockrát děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@sofiesara Tak zatím nemůžu podat moc zkušeností, protože betonovou stěrku sice už máme, ale byt ještě není v provozu. Máme ji za kuchyňskou linkou, dělal nám ji stěrkař, je to cementová stěrka od Ardexu (pak je ještě Pandomo). Vypadá dobře, zatím jsme z ní otírala jen primalex, ale šlo to dobře, tak doufám, že to bude v pohodě i při vaření. Můžete kouknout v mém albu http://www.modrastrecha.cz/blog/monny... Jinak tu variantu lamina v dekoru betonu tu pár lidí v kuchyni taky má, je to asi praktičtější varianta, ale vetšinou je v nějaké části kuchyně poznat, že je to deska (je do určité výšky, nějak ukončená atp.).
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
My mame skusenosti s mineralnimi stierkami (efekt ako na obrazku), su osetrene voskom ktory sa do stierky vpije a tym padom je stierka chranena aj pred mastnotou, alebo akrylatove a tie su osetrene polyuretanovym lakom... Obe varianty su odolne voci oteru a plne umyvatelne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
pokud je někdo trošku šikovný, může si to udělat sám a nic složitého to není betonova-omitka.cz a cena se tím pádem posune razantně níž :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mrnusek zalezi od vyberu efektu a materialu. my napriklad robime aj kurzy, zalezi na klientovi, pokial si chce stierku/ omietku robit sam, staci sa dohodnut na termine ukazky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@monny3. Dobry den, mohu se Vas prosim zeptat, jak jste spokojena se sterkou po nekolika letech pouzivani? Resime dilema sterka vs sklo vs kachlicky. Dekuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?