Červené stěny (obývák). Máte? Pošlete foto

Ahojky je nás tady určitě hodně kdo má doma stěnu(y na červeno?? U nás je to jen výklenek, uvažujeme že přidáme celou místnost ... :-N ale mám strach že to bude moooc :-N :-N
Odpovědět
re: holino Nedělejte to,červená je pěkná barva i když mám radši když jde krapet do vínova,hodí se do moderního interieru,třeba s šedou,kombinace s neutrálními odstíny je výborná,volil bych radeji pouze část třeba výklenek,musel bych to vidět,nebo 1/3 červena+2/3 neutral barva,jsem 10let profik,tak snad to zvladnete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mam pocit, ze cerveny uz bylo fakt dost....
Odpovědět
holino červena nie na každeho vplyva dobre,a to už by boo hrozne vela,byt obklopeny červenou može to a vas posobit stiesnenozmenši vam to priestor. maitland napisal dobru kombinaciu červena so šedou je užasna,ja ju obdivujem na jednom obc.domčeku je to užasna kombinacia.
Odpovědět
:) no taky si myslím že je jasno obývák prostě zůstává tak jak je ... červený výklenek s policema + pár červených doplňků jako polštáře květináče s kombinací bílé :-) všem děkujeme ... chtělo se to jen ujištění :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
mám červené dvě stěny v jídelně (protilehlá oknu a navazující kratší levá stěna), stěna kde je okno je bílá a navazující pravá též bílá... ted jen přemýšlím, zda to ladit s nábytkem do wenge či calvadosu :-N vůůůůbec nevím.... poraďte?
Odpovědět
@majule_j Z těchto dvou možností bych ladila do wenge :-), calvados je na můj vkus příliš oranžový a k červené mi moc nesedí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@tapetadekorace trapná reklama navíc ten příspěvek je tři roky starej... jinak my máme poštovné pořád zdarma :-D
Odpovědět
Je zajímavé,že tenhle vykuk tady háže jednu reklamu za druhou a nikomu to nevadí.Já ,když jsem tu hodil číslo,tak jsem byl pryč za minutu. :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@tapfor1 aaa koukám, že tu mám dalšího kolegu z této firmičky.... asi vám nejdou kšefty co.... :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Cervena je krasna ale pripajam sa aj ja k nazoru na malovanie max. dvoch stien. Ale kedze mne sa paci experimentovat, isla by som aj dalej a pridala aj tretiu atd... vsetko je to o pocite... ak vam bude malo lahko sa da domalovat: :-D
Odpovědět
Článek se načítá
máme jen čelní stěnu a víc bych rozhodně nedělala,dokonce si pohrávám s myšlenkou že jí ještě nějak rozdělím..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?