Jak vymalovat obývací pokoj?

Profilova fotka
PROSÍM o radu: jak byste vymalovali obývák...? Chtěla bych ho světlounce šedý (budeme mít bílý nábytek). Ale máme vybouraný otvor mezi kuchyní a obývákem, aby se to víc propojilo, a kuchyň je vymalovaná bíle. Mám trochu obavu, aby se ten obývák jinou výmalbou jakoby neodříznul od kuchyně... Místo toho, aby byly místnosti co nejvíc opticky propojený. Případně jak byste to tou šedou vymalovali kolem vchodu do kuchyně, aby to nebylo "useknutý"? (viz obrázek). Na obrázku je pohled z obýváku jakoby od gauče (na stěně je načrtnutá komoda Besta pod televizi) do kuchyně. Kuchyň je bílý lesk, pracovní deska dub, za prac. deskou šedý lacobel). Moc díííky za rady ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vymalovali byste na šedo třeba jen dvě stěny - za gaučem a za TV? (v obrázku označeno modrou čarou)
Odpovědět
A nešlo by nějak tu šedou "promítnout" nějakým prvkem i v kuchyni?
Odpovědět
Profilova fotka
@anetvitt V kuchyni bude šedý lacobel za pracovní deskou. Mně se spíš jedná o ten vstup do kuchyně, že by to bylo tou šedou takové orámované a spíš by to místnosti od sebe opticky oddělilo :-| Asi necháme zatím obývák bílý - a pak se uvidí...
Odpovědět
Tak to bych asi udělala jen šedý panel za televizí :)
Odpovědět
Profilova fotka
@anetvitt Uvidíme no... Asi to teď necháme chvilku být a pak to kdyžtak muž vymaluje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@meeshi Máme podobný dispozice jak Vy, ale dali jsme mezi kuchyň a obývák posuvný dveře. V obýváku máme vymalováno jak máš na obrázku výše, tj. stěnu za TV a tu nejdelší stěnu za gaučem. V obýváku je myslím barva o odstín světlejší než v kuchyni. Dveře máme stejně skoro pořád otevřený a popravdě tu výmalbu vůbec nevnímám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ba2te Díky, mrknu se do alba:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dobrý večer, Mne by se líbila zvýrazněná stěna za sedackou + za rohem sedačky syteji sedivá a zbytek stěn svetle šedé. Za televizi (zvýrazněná část),na tu bych dala kamenné obklady :-) Hezký vecer.
Odpovědět
klidně bych tu stěnu vymalovala celou šedou jen s odstupy od hran stěn, pokud je nábytek bílý, kuchyně taky, lacobel šedý, nemyslím, že by to šedá stěna nějak rozbila, ba naopak při pohledu do kuchyně uvidí pozorovatel bílou, šedou, v kuchyni bílou, šedou...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?