Jakou zvolit barvu stěn k výrazné tapetě?

Zdravím Chystám se na předělání pokoje. Již mám vybranou tapetu, ale nevím si rady jak vymalovat zbývající stěny a strop. Jelikož je tapeta dost výrazná, chtěla jsem původně stěny už jen bílé a strop lehce do růžova. To mi ovšem bylo zakázáno, protože bílá přece bude za chvíli hnusná a že se to nebude za dva roky znovu přemalovávat... :/ tak teď váhám, jakou barvu na stěny zvolit. Nechala bych v tom případě bílý strop, ale opravdu nevím, co na ty stěny. Za rady budu vděčná. Napadlo mě udělat ostatní stěny světlounce růžové, ale bojím se, aby to nepůsobilo přeplácaně.
Odpovědět
Určitě bych nechala jen bílou. Tapeta je sama o sobě dost výrazná a myslím, že by ji jiná barva ubírala.
Odpovědět
rozhodně bílou, růžovou by bylo těžké trefit. A strop jednoznačně bílý.
Odpovědět
ja bych urcite sla do nejakej svetlo fialovej ruzovej. Vezmi si vzorku tapety chod do napr. Duluxu nebo jinde a oni ti presne namichaju farbu ktora se hodi k tej tapete. Urcite kdyz tam das jemnu ruzovu / fialovu nebude to preplacane. Skus jid do nejakeho sklepu a zeptat se na jich nazor a potom se rozhodni ;-)
Odpovědět
neutrální odstíny bílá a pokud nechcete,nebál bych se světle šedé,ta dodá moderní vzhled a neruší a je trochu jiná,než barvy na tapetě.Růžovou,nebo fialku bych nedával,to vám splyne s tou tapetou.Strop samozřejmě bílý.
Odpovědět
ja bych to udelala stejne jak pise niccky.z, vybrala bych si jeden svetlejsi odstin z te tapety a nechala bych si ho namichat. strop bych nechala bily. my jsme to udelali stejne, i mame podobne barvy na tepete, je take dost vyrazna a vypada to moc pekne. barvu jsme si nechali namichat v obi
Odpovědět
dala bych světle šedou, jak psal maitland, v tapetě se vyskytuje ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?