Malovat před položením dlažby?

Manzel rika ze vymalovat az po polozeni dlazby ze pry jak se to brousi nebo reze tak at se na vymalovane neprasi.ja bych radsi malovala pred dlazbou..to myti me desi.co myslite vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Po, vsude bude prach a lepidlo :-)
Odpovědět
My jsme teda veškeré podlahy včetně dlažby pokládali až po vymalování.
Odpovědět
@lennaaa Já bych se mytí nebála, jsou různé samolepící ochranné pásky a igelity....nalepíte, vymalujete, odlepíte a hotovo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronickalongipes ja osobne rezal dlazbu i michal lepidlo venku.... a pokud se pouzije low-dust lepidlo tak se opravdu skoro vubec neprasi.
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans my dělali dlažbu v bytě 1+1, a ikdyz dávali pozor (dělal nám to tchan s jeho bráchou, tak se snazili :-) ), tak se lepidlo našlo i kde nemělo. Přijde mi rozumnější zakrýt podlahu a vylíčit potom.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
Když si vše promyslíte a následně zalepíte zakrývacími páskami, před malovanou stěnu si s kyblíkem posunujete kus vlnité lepenky z krabice, pečlivě namáčite váleček na tyči, aby jste se neshýbala, tak vám na celý byt může ukápnout maximálně 20 kapek, ty může pomocník ihned setřit. Strop se maluje ze země, ne ze štaflí, Tak mne to učili v Řecku. Nakonec sundáte pásky a hotovo. Malíře, který v každém rohu vyždíma štětku musíte pořád fackovat, aby si zapamatoval, že si to nepřejete. Nesmí vás při tom nikdo vidět, aby to nebrali jako týraání zvířat :-S .Tak nás to učili v 7. třídě.
Odpovědět
Profilova fotka
Kde budete dlažbu a všechno řezat? Pokud v místnosti, tak bych maloval rozhodně až potom, protože prach z řezané dlažby se chytne na ty zdi. Pokud třeba někde venku, tak bych to možná i vymaloval, budete pak mít méně práce s úklidem, prakticky žádný.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?