Pomůže na plíseň čistička vzduchu?

Profilova fotka
Ahojky, nemate nekdo zkusenost s cistickou vzduchu? Nedavno jsme se prestehovali do noveho bytu - pronajmu... a zjistila jsem, ze se mi tam dost spatne dycha (mam astma)... nato jsem nasla nahore na stene plisen. Upozornila jsem na ni majitelku, ale potrebovala bych to resit co nejrychleji. Zatim to asi postrikam savem. Mate s tim nekdo zkusenost? Pomaha v takovych pripadech cisticka vzduchu? Mate ji? Jakou? Dik :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A hoj tak nám se dělala dost plísen na zdech,použili jsme savo a zabralo ale mezitím (bydlíme u silnice)jsme si koupili čističku vzduchu a můžu říct že je super,jestli máš astma tak ti jí doporučuji,jak kvůli prachu,všelijakému zápachu,vyčistí to krásně vzduch x-) a mohu si tam dát i vůni :-D
Odpovědět
Já mám taky čístičku, protože jsem alergik, je bezvadná a k tomu ještě nemusíš tak často uklízet, protože se méně práší. Může běžet buď celýn den, nebo jde zaplnout na planý výkon třeba na hodinu, aby ti vyčistila ložnici a můžeš jít spát. Dělá malinko hluk, já ji skoro neslyším, ale někdo při ní neusne.
Odpovědět
Profilova fotka
Diky holky... za par dni by mi uz mela dojit. Objednali jsme Bionaire lc 1460, tak snad bude dostacovat.... :-)
Odpovědět
Já mám nějakou od Honeywellu, jediný blbý je, že jednou za tři roky musíš koupit novej hepa filtr asi za tři litry :-( Jinak maximální spokojenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?