Program pomáhající s výběrem barev do interiéru

Bydlíme již 5 let v bílých stěnách. Nyní přemýšlím nad změnou stěn směrem k barvám. Vím, že existuje třeba u firmy Dulux možnost naplánovat si barvy stěn u nich v programu. Bohužel moc mi nabídka fotek v programu, kde bych mohla měnit stěny, u této firmy neodpovídá naší realitě. Mohl by mi někdo poradit, kde mohu ještě nějaký podobný program na internetu najít, abych si zkusila, jak by mohla naše budoucí ložnice, kterou chci začít, vypadat? Díky předem za tipy.
Odpovědět
Nikdo neporadí?
Odpovědět
Konkrétní program neznám. Možná bych zkusila dát do PC fotku prostoru a v nějakém programu ty stěny vybarvit. Např. v malování - tam je taková funkce, kde klikneš na barvu a pak tu samou barvu vložíš do malování kam chceš. Snad chápeš jak to myslím. Nevím, zda jsem to popsala dobře. Ráda bych ti to popsala líp, ale už asi 2 roky nemám windows. Určitě by to šlo i v jiném grafickém programu. (Fotoshop?)
Odpovědět
mrkněte sem http://www.colordesigner.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@dracula V Malování na PC lze tak akorát rozhodnout jestli budou stěny červené, zelené nebo modré. Barevné podání obyčejných monitorů neodpovídá realitě, aby barva na monitoru měla vypovídající hodnotu je nutný profesionální monitor pohybují se v cenách několika desítek tisíc. Výběr odstínů barev je nejlepší řešit vzorkem přímo na místě na stěně nebo vzorky barev na desce kartonu nebo sádrokartonu a ty poté porovnat přímo v místnosti při reálném světle. Výběr barev a materiálů pěkně dokumentují architekti např. zde http://www.l3p.ch/2_bauten/detail.php... , http://www.l3p.ch/2_bauten/detail.php...
Odpovědět
Moc děkuji všem. Na vše juknu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?