S kterou krycí bílou barvou máte dobrou zkušenost?

Milé dámy, dotaz mluví jasně :-D Chci vás moc poprosit o radu, která značka interiérové barvy se vám osvědčila při malování. Potřebuji překrýt okrovou, ideálně ne deseti vrstvami :-D Budu vám vděčná za vaše zkušenosti!
Odpovědět
Lakýrník vedle mě radí Jupol, a prej i Primalex, ale musí to být hustší ne moc ředit , pak prý kryje taky, dvě vrstvy by měly stačit
Odpovědět
@janapro děkuji, mrknu na to! ;-)
Odpovědět
@novomangelka ja nedam dopustit na barvu z Hornbachu, s oranzovym vikem, je uzasne husta a super kryci, ja ni prekryla vsechno na max 2 natery, aj pomalovanou zed v detskym pokoji - byl tam obrazek v sytych barvach s lihovou fixou a fakt parada, tuto doporucuji vsem okolo 😀
Odpovědět
Profilova fotka
My malovali Hetem a spokojenost. Ale malujeme novostavbu, tak nemám zkušenosti s překrytím barevné barvy. Každopádně když jsem pročetla rady tady a i od odborníků, tak barvu Primalex jako takovou nedoporučovali. :-)
Odpovědět
JUPOL CLASSIC,HET KLASIK. :-)
Odpovědět
@maitland @xsona @lenulice @janapro díky za vaše poznatky! Aspoň jsem se trošku zorientovala, zítra s manželem něco vybereme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doporucuj het klasic. V hornbachu ji prodavaj pod privatni na kou prolux arctc. Hlavne nebrat primalex plus. Ten skoro nekryje a samotny primalex ho doporucuje do technicke mistnosti nebo sklepa
Odpovědět
@jumpmans Primalex Plus je v podstatě lepší "hlína".Je v něm ještě jako plnivo používán kaolin,což je ten největší humus.HET nebo JUPOL už obsahuje vápenec,proto jsou tyto barvy tak bílé a "tvrdé".
Odpovědět
tak koukám, že Primalex docela pohořívá ;-) Asi zkusíme HET, potřebuji omalovat jen stěny kolem dveří a okna, takže žádné velké plochy. Kdyby se náhodou nepovedlo, což nepředpokládám, tak vyměníme za Jupol :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?