Šedo-oranžová výmalba, máte někdo v bytě?

Profilova fotka
Máte někdo použitou v bytě tuto kombinaci u výmalby? Přemýšlím nad ní v obývacím pokoji. Jedna stěna oranž jedna šedá zbytek bílá. Nebo vše bílé a zbytek oranž....
Odpovědět
Profilova fotka
to jsem zase ja :) hele, ja se treba inspiruju podle tohohle obrazku.. http://www.modrastrecha.cz/blog/kitus... hrozne jsem chtela v obyvaku ten sadro. panel na strope a neprosel mi, tak jsem si to vyresila tak, ze celni zed a strop budou v jedne barve a bude to aspon takhle trosku pusobit :) a jestli budete mit sedacku sedou..tak tu zed za ni udelejte oranz a treba jeste tu vedle a celni a strop a nebo jen celni sedou..ale zalezi treba jak by ta seda byl tmava,kdyby svetlounka, tak aby nepusobila spis jako spinava ta zed..nevim jestli by se k oranzove nehodila spis hneda..ale pres barvy ja moc odbornik nejsem :)
Odpovědět
Šedá+ oranžová je kombinace výborná,odzkoušeno u zákazníků.Moje řešení : oranž na jedné stěně+zbytek středně šedá (ne tmavá!),strop bílá.Hezky vypadá,když se udělá třeba dvacet cm oranžové někde na protější straně jako proužek.Další věcí co dělám je oddělení barev bílým proužkem 2cm.
Odpovědět
Profilova fotka
@maitland Děkuji za odpověď. Neměl byste prosím nějaký obrázek? Vůbec si to nedovedu představit reálně.... Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?