Dřevo Bangkirai na terasu - nemáte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, nemáte někdo zkušenost se dřevem bangkirai na terasu? Popř s tímto dodavatelem? http://www.nejlevnejsibangkirai.cz/ Moc díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo zkušenost? :)
Odpovědět
Nějak nikde nevidím rozměr (průřez) prkna
Odpovědět
Profilova fotka
@nitro maj to v textu. 145x25. Web vypada hodne amatersky. Ta sirka neni moc bezna mel bych strach ze se to bude kroutit.
Odpovědět
@zuzzicek Měli jsme terasu z bankirai u řadovky. Neměli jsme žádné problémy, dřevo se nekroutilo, bylo i v létě příjemné na dotek. Je třeba se rozhodnout, zda budete cca 2x ročně napouštět speciálním olejem, potom si zachová krásnou barvu, nebo to natírat nebudete a pak chytne tzv. patinu, t.j. zešedne. Na vlastnostech to nic nemění, jen ta barva, záleží, čemu dáváte přednost. S tímto konkrétním dodavatelem zkušenost nemám, ceny myslím odpovídající.
Odpovědět
Pokud je tl. 25mm tak bych se nebál. Reklamace v bývalém zaměstnání byly na průřez 19x90. Jinak šíře 145mm je běžná. Dělají se od 120-160 v této tl. Jediné pokud si to budete pokládat samy a ne od firmy co bude ručit za dílo a kvalitu, tak hned po dopravě rozpáskujte a zkontrolujte prkna zda nejsou poškozený či hlavně zda se nezkroutí hned do vrtule. Je to dost častý jev u nižší řady, že je srovnají spáskováním k sobě, aby nebylo vidět při prodeji co je to zač
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Pokusím se obnovit diskuzi.. Zatim nikdo zadne dalsi zkusenosti s bangkirai? Rovnez s uvedenym prodejcem? Take zvazujeme... A take mame malo infa a web se nam uplne nepozdava..coz vsak ale nemusi byt vzdy urcujici :/.. co vy Zuzzicek? Brali jste nakonec od nich? Jste spokojeni?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Bangkirai je super, rodiče to mají na terase už víc jak 10 let. Jen se to musí 1x ročně napustit olejem, pokud chceš, aby to mělo hezkou barvu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?