Jak velkou zastřešenou terasu máte?

Mame terasu v projektu, ktera je kryta strechou na JZ. Rozmery cca 5x4m. Myslite ze je to predimenzovane?? Prosim o vase nazory.
Odpovědět
@ijaija otázka je, kolik tam má vlézt lidí...
Odpovědět
ne, naopak bych uvažovala ještě o trošku větší :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdá se mi to akorát. Nakresli si obdélník v poměru, a na něj stůl, židle, další věci se kterými na terasu počítáš, a uvidíš, že když se mají židle pro více lidí odsunovat,je to tak tak.
Odpovědět
Profilova fotka
Jak bylo psano vyse,tak zavisi pro kolik lidi,jak casto a jak aktivne chcete terasu vyuzivat,grilovani,posezeni,atd...pokud si tam sednete 5x za leto "na kafe"2-4lidi,tak jo,pak to staci...pokud vas ji bude vyuzivat 4 a vice lidi behem cele sezony,tak je to male...
Odpovědět
@ijaija mame podobny rozmer. Vzhledem k tomu,ze tam nechceme mit zadny krb ani nic podobneho,tak na velky stul s zidlema to staci. I kdyz, rodice to maji jeste o chlup mensi a maji tam I ten krb a pri oslavach se nas tam "nacpe" hodne.
Odpovědět
2 dospeli 2 deti, jsem na materske tak zatim pouziti pomerne caste. Moc diky za nazory. Tu vysiluji jak je to obrovske🙄
Odpovědět
My mame asi 13m a budeme zvetsovat
Odpovědět
@ijaija asi má vliv i to, jestli je vstup na terasu otevirany ven, jestli počítáte s oplocení terasy. My budem mít 3,5 x 5 a taky promyslime, jestli nezvetsit.
Odpovědět
@ijaija pro 4lidi je to velké az až, mám v bytě krytou terasu cca 11m a pro šest lidí i s grilem a čtyřmi bonsajemi:-D dostatečné..
Odpovědět
Máme 6x6, jsme 2 a 3.na cestě. Když se sejde rodina, nebo sousedi, je to paráda. Nejvíc nás tam bylo kolem 20 lidí. Gril máme pojízdný, v rohu je i část venkovní linky- dřez + elektrika. Počasí je nám ukradené, děláme kdy chceme, co chceme, už se těším, až tam bude stát i kočárek. Když v létě hlídané synovce, vejde se pohodlně obětech na hraní i bazének. Horší je to vytírání, ale stojí to za to👍
Odpovědět
@kafr oprava: Hlídáme Koberec na hrani
Odpovědět
Máme 4x6,7 a stačí. Těch 4x5 si myslím, že je málo. Minimum 6x4.
Odpovědět
Článek se načítá
Ja mam 7x5 a mista mame dostatek na projiti kolem stolu, na houpacku 3 mistnou na boku, velky stul+6 zidli, jeste 2 extra zidle bokem, gril plynovy na boku a 4 vetsi kvetinace rajcat. Jo a taky zaparkovat kocarek tam muzeme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?