Jak zpevnit okolí kolem bazénu kvůli psovi?

Zdravím Střecháče, mám prosbu. Okolo bazénu máme kamínky, viz foto. Na druhé fotce je vidět ze jedna část je z kopce. Máme bláznivého psa a pokaždé když skáče nebo tam běhá, kámen je všude. Poraďte čím by se to dalo zpevnit. Jestli to vůbec jde u takto velkých kamenů. Děkuji všem za rady a nápady.
Odpovědět
https://www.piedra.cz/
Odpovědět
udělejte si trávu, nechápu co všichni vidí na tom vysypanym kačírku, navíc k bazénu to musí být nepříjemný na to šlapat bosou nohou.
Odpovědět
@iveta_89 to by tam bylo spíš bahno, než tráva.
Odpovědět
Viděla bych to jako dawerius, obávám se, že nic jiného než pevný podklad nebude fungovat. Nebo můžete použít umělý travní koberec, esteticky to nebude žádná sláva, ale účel by to splnit mohlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Na stávajícím podkladu by se dala vybudovat dřevěná terasa (s otvorem na bazén). Pak by se pes ke kamínkům nedostal a bazén by nebyl tak vysoko nad terénem. Nebo by možná šlo kolem bazénu udělat jen nízký plotek nebo palisádu (s brankou nebo možná i bez), aby tím prostorem pes zbytečně neprobíhal. Kameny podle mě nijak nezpevníte. Hutnění nepomůž a ten kamenný koberec by vyžadoval odstranění těch kamínků a novou pokládku (to už je podle mě levnější dodělat tu zámkovku až k bazénu). Aby se kamínky nedostávaly na zámkovku, možná by stačilo vysázet na její okraj úzký pruh vyšší trávy nebo tam přidat vyvýšený obrubník.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?