Jaká je přibližná cena pergoly?

Ahoj, jen se zeptám, jestli nemá někdo podobnou pergolu jako na obrazkach, se zastřešením a bočními pojezdy nebo jiným stíněním, velikost cca 3x5 / 4x6m..zajímala by mě cca cena.
Odpovědět
Cca. 4x6 cca. 39 000 Kč. To je materiál. Stavěli jsme si sami.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaa32 no u te prvni varianty bych rek ze to bude raketa - jestli to je zarove zinkovana konstrukce. Jen ten plny polykarbonat v tloustce 10mm stoji 3000 za m2.
Odpovědět
@dawerius bezvadný 😃 něco podobného máme v plánu taky 😏
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@dawerius muzu se zeptat, zda nemate uvnitr domu tmu kvuli tomu uzavreni bocni strany palubkami. Take o tom uvazujeme, ale bojim se prave velkeho zastineni. Dekuji za odpoved
Odpovědět
@jumpmans neni ta prvni varianta spise sklo?
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote jestli to je sklo tak to delal nejaky sebevrah. muselo by byt kalene a predvrtane pred kalenim presne na roztec tramu. Nebo misto vrtani lepit polyuretanem, ale to skoro nikdo nepouziva, protoze o tom normalni remeslnici nevi. dalsi vec je vzdalenost nosnych tramu a pruhyb konstrukce - pochybuju ze to videl statik, aby spocital, jestli by to sklo vydrzelo. nene vidim to fakt na ten polykarbonat.
Odpovědět
@jumpmans nasi pratele jsou sklenari a terasy delaji casto.... samozrejme kalene,n n amiru,delaji je vc upevneni...my prave planujeme zastresit sklem po tom, co jsme videli fotky jeho realizace...
Odpovědět
@royksor tma uvnitř není
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?