Jaký polykarbonát

Profilova fotka
Poradíte mi jaký je nejlepší polykarbonát na zastřešení terasy? Podmínkou je dlouhá životnost, prostupnost světla. Je lepší trapézový nebo komůrkovy? Jaká tloušťka? Předpokládám že bude lepší bronz,aby pod ním bylo v létě snesitelně. Děkuju za vaše názory
Odpovědět
Ahoj, nejlépe ani jeden. trapézový je škaredý (laciný) a komůrkový se ti za pár let zanese. Nejlepší je čirý polykarbonát, anebo kalené sklo. Tloušťka alespoň 10mm. Když se časem zašpiní, lze snadno umejt vapkou. Jestli v bronzu, nebo čiré, je to volba na vás. My budeme řešit čiré + pod ním roztahovací stínící roleta.
Odpovědět
Máme mléčný komůrkový polykarbonát 16mm a v dnešní době se není potřeba bát nějakého zanešení. Mohu jen doporučit. Foto klidně pošlu do zprávy.
Odpovědět
Měli jsme trapézové bronz 3 roky, za mě ani jeden, to že se ve spojích špiní, to je hotová věc, zastínění je tak 60% ,při velkém teplu a slunci je to jak skleník, budete to odspoda muset ještě něčím zastinit , no a tak cca za 8 let když koupíte ten nejkvalitnější okolo 500kc/m ,to budete dělat znovu.
Odpovědět
Profilova fotka
@mitoma já bych taky poprosila o foto do zprávy, děkuji moc
Odpovědět
Moj komurkovy polykarbos po 7 rokoch stale ako novy 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?