Kamenný koberec na terase. Jste spokojeni?

Prosím mátě někdo zkušenost s kamenným kobercem na terase? Přemýšlíme, že by jsme tam toto daly. Terasu máme na jih. Jak jste spokojeni? A přemýšlely jste o tom, že by jste za nějaký čas ten kamenný koberec nahradily něčím jiným. Jde to vůbec sundat tak jak např. dlažba? Děkuji předem za Vaše odpovědi :-)
Odpovědět
Řekla bych, že na terasu je to hodne dobra volba.
Odpovědět
To ano uz kvuli tomu jak dobre se udrzuje.
Odpovědět
No bez nej bych si to na terase neumela ani predstavit mame ho od firmy piedra.
Odpovědět
A jakou barvu jej mate na terase? Dela to to ta firma piedra.cz i do interieru?
Odpovědět
Mame to kolem celyho baraku, na schodech a super. Jen jsme to museli dat po x letech obnovit pretrenim pryskyrice.
Odpovědět
Profilova fotka
@adletka Koukala jsem na stránky Piedra a je více druhů, i interiérový, který konkrétní typ máte vy? Křemičité či mramorové oblázky?
Odpovědět
Holky a až se se to okouká tak jak se to mění třeba za dlažbu? Podle mě už je to na furt a asi to nijak nepůjde sundat :-( .
Odpovědět
Holky, já myslím, že se to neokouká! :-D Má to moje sestra na terase a je to paráda, podle financí to plánuji kolem domu a na terase taky. @lucka4929 je nesmysl to časem nahrazovat dlažbou. Jestli o tom máte pochybnosti, tak si dlažbu dejte rovnou. Já myslím, že jde sundat všechno 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucka4929 ma manzelova teta na terase kolem domu nekolik let a moc si chvalej... Nam se nelibi v plose,jinak bych byvala o nem uvazovala..krasne se udrzuje,zameta,neklouze,nedrhne,pro me by to jinak byl ideal,nebyt toho vzhledu.. Bezne si clovek do domu snad nedava nic mimo jeho vkus,kde by hrozilo,ze se mu okouka casem,ci uz se zna a predem se toho vyvaruje..takze neplanuje vymenu casem..
Odpovědět
A můžu se jen tak všeobecně zeptat, jestli je to finančně mnohem náročnější než třeba betonová deska a dlažba, případně zámková dlažba?
Odpovědět
Jo jo do interieru je dobry uz kvuli udrzbe tak i kvuli alergii.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
JJ, taky máme kamenný koberec. A je to fakt úžasná věc. Nerozpaluje se a je příjemné po tom chodit. Prakticky je bezúdržbový. My si nechali udělat od firmy IP Trade. Mají i své stránky - presstone.cz. Fajn je 3-letá záruka.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, chtela bych obnovit diskuzi... co říkáte na kamenný koberec s odstupem casu? Jak je to finančně narocne? Byl by nekdo ochotný dat fotky terasy? Diky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?