Kde koupit prozatímní schůdky na terasu?

Dobrý den, nedávno jsme koupili starší domek, který má vyvýšenou terasu, dlouhé roky nevyužívanou a bez přístupu (schodů). Na terasu vedou terasové dveře z obýváku. Terasu bychom rádi ještě letos využili, tak jak je, koncem léta ji budeme (tedy spíše najatá firma) renovovat. Terasa ústí v naší zahradu, má výšku 1,5 metru od trávníku. Proto sháníme nějaké provizorní schůdky, z terasy na zahradu, abychom nemuseli obýhat celý dům, když chceme jít ven. Také je prý bude potřebovat firma, která bude později terasu renovovat, a která nám také, po izolaci, novém povrchu a pokládce terasového povrchu, udělá i schody trvalé. Mamka mi tvrdí, že se dočasné schody (jak dřevěné, tak hliníkové) dají pořídit, ale kde? Předem díky za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Spíše než pořídit tak je zkuste vyrobit, pár prken, dva trámky a trocha zručnosti, pár hodin práce ;-) nic složitého, popř oslov nějakého tesaře, ale je sezona a budou mít asi dost práce....
Odpovědět
Profilova fotka
@ela2 mam jedny stavebni schody volne. vyska cca 1,9m, samozrejme se daji zkratit. poctive udelane - rezane na pocitacem rizene pile. Meli jsme je od tesaru co nam staveli roubenku. Cast, cca 1,5m jsem pouzil a jeste tech 1,9m (vyskovych) zbyva. mam je ted aktualne rozebrane, takze se daji snadno prevezt. dival jsem se ze jste z Praha-zapad. pokud byste meli zajem, muzeme se domluvit. prikladam foto te casti, kterou jsem pouzil do sklepa.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?