Pojízdná terasa - recenze

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo máte tu odsouvací terasu - myslím tu od www.plochezastreseni.cz - stále řešíme možnosti zakrytí, ale nenašla jsem žádné recenze - mluvila jsem s paní, která byla tedy velmi příjemná, přijela a vše mi ukázala, ale zajímaly by mě reálné zkušenosti od těch, kteří to mají doma. Bydlíme u lesa a máme tu myši, na které mám fobii, paní mi ukazovala systém ukončení a skutečně to vypadá, že tam žádný hlodavec nevleze, ale jak používáte kryt v létě? Máte spíš odkrytý bazén nebo po každém koupání zavíráte? A na noc zavíráte každý večer? Je odsun fakt jednoduchý i pro drobnou ženu? Vím, že kopuli si 100% na terasu nedám a zatím jsem nadšená z tohodle posouvacího krytu, ale než zaplatím takový balík, ráda bych názor od někoho, kdo už má doma a využívá. Klidně pošlete fotky!
Odpovědět
Profilova fotka
@malinela vypadá to velmi dobře, ale je to bezpečné? kvůli dětem...
Odpovědět
No tak kvůli tomu to porizuju predevsim, toho se nebojim, mají bezpečnostní opatření dost vymakany, třeba mě zaujalo, ze k pohonu je dálkové ovládání, ale tahle firma ho nikomu nedodava, ale umístí ovládání na jedno místo a ještě ve vizuálním kontaktu s krytem a po celou dobu to musíte držet, aby se kryt pohyboval. A mají ke každému krytu potvrzení se všemi parametry, ze nevyrábí nic sériové. Myslim, ze bezpečnost je ok, Spis ted řeším tu funkčnost jako takovou, kdo to uz ma doma.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den. Také se mi líbí tohle zasřešení. O žádném jiném ani neuvažuji. Kopuli ani náááhodou. :) spíš jsem si ale myslela, že to zkusíme svépomocí. Vy už to máte naceněno? na kolik to prosím výjde?
Odpovědět
@avv na každý bazén to stojí jinak, na netu mají kalkulačku, tam jsem to naklikala a cena se mi zobrazila, no je to docela rána, co si budem... :)
Odpovědět
tady je ta kalkulačka https://plochezastreseni.cz/konfigura...
Odpovědět
Byla jsem na zahradě kde tento typ mají. Kolem je potřeba mít víc místa než potřebuje klasické zastřešení. My si u každého typu zastřešení sepsali plusove a minusove body a dle toho jsme si vybrali typ, který nám dal nejvíce plus.
Odpovědět
@mitoma a nevíte, jak je to praktické? jestli to zavírají každý den? a jestli do toho fakt nevleze nějaká myš? jsme u pole a mam z toho obavu. na nás je to fakt drahý, ale nic jiného mi nedává smysl...
Odpovědět
@malinela kvůli dětem zavírají furt a prý je to otrava. Proč vadí myš, vždyť spadne a utopí se. Spíš bych jako hlavní řešila bezpečnost dětí pokud je tedy máte nebo plánujete. Hlavně myši běhají i přes den takže tam může spadnout kdykoliv.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
dobrý den, nastal čas na zastřešení bazénu a tak hledám možnosti. přes známé firmy to výjde cca 200-300 000 kč. Což se mi dávat nechce nabídky od řemeslníků jsou cca 150000 kč, chci se vás zeptat zda nemá někdo z vás toto zastřešení, popřípadě kdo vám ho dělal. Mám člověka z vedlejší obce, který dělá běžně pozinkované ale to je 1) moc těžké. 2)nemožné použít se slanou vodou. řekl mi, že to dokáže udělat i z hliníku ale moc si nejsem jist silou materiálu. nedokážete to někdo spočítat?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?