Terasa pod balkonem​ jako zastřešení celé terasy

Zdravim.Chystame se na stavbu domu.Mate nekdo zkusenosti s tim,ze vam balkon zastresil celou terasu?Popr.mate nejake fotky,jak to vypada?Nemuzu se s tim moc ztooznit a na netu jsem temer nic nenasla.Asi se to nedela?😏
Odpovědět
Balkónem zastřešit terasu? To jako vážně? Nedovedu si to představit a vlastně ani nechci. Souhlasím s vámi, i když neznám detaily, považoval bych to za hloupé řešení.
Odpovědět
Profilova fotka
Něco takového?
Odpovědět
@jakuda Ano,neco takoveho.S tim,ze ten balkon by byl sirsi,aby zastresil celou terasu,kde bude velky stul a 6 zidli...
Odpovědět
Profilova fotka
@januliiik86 Podle mě to možné je a nevypadá to špatně. Jenom bych si pohlídal, aby ta okna pod terasou nebyla jediná okna do místnosti, aby tam pak nebyla zbytečně tma. Ale to záleží na celkové koncepci, dispozici a orientaci domu.
Odpovědět
@jakuda Tak to jste me trochu uklidnil.Cekala jsem komentáře typu:to je blbost,to nedelejte. :-) Musim pohledat nejake obrazky jeste,jak to udelat,at to vypada hezky,vzdusne...
Odpovědět
@januliiik86 Proč ne? :-)
Odpovědět
@travas No protoze to snad nikdo nema,clovek to nema kde obhlednout a inspirovat se ☺
Odpovědět
Profilova fotka
Zeptam se z druheho konce. K cemu bude takovy balkon?
Odpovědět
@hadeline Dobra otazka ;-) Zacnu trochu zesiroka.Budeme stavet dum ve svahu,z ulice bude jako prizemni se strechou,ze zahrady uz to bude suteren,patro,strecha.Manzel chce mit u kuchyne posezeni.Jen dve kresilka a stul.Velka terasa byla planovana dole,uz kvuli detem a bazenu.Tak přemýšlíme o moznostech.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak to zni dobre :) ja si prave predstavovala k cemu vam bude balkon v patre u domu se zahradou. No tak at se dari a dobre vyberete.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?