Vstup na terasu - schod ano nebo ne?

Dobrý den, aktuálně máme základovou desku a řešíme, zda při vstupu na terasu udělat schod nebo ne. Původně jsme byli rozhodnutí mít vstup bezbariérový. Máme v plánu HS portál a chtěli jsme terasu vyspádovat, aby nám k oknům neteklo. Terasa bude zastřešená. Nyní jsme situaci řešili s rodiči a ty nám tvrdí, že schod je lepší, když prší nebo sněží, tak voda nebo sníh nejde do domu. Máte někdo terasu bez schodu a nyní po nějaké době užívání byste volili jinak? Zatím můžeme ještě schod přidat, ale přijde nám to nesmyslné. Budu ráda za každý názor. Děkuji všem.
Odpovědět
Tak sice se ptate, jestli je tu nekdo, kdo by volil jinak. My bychom naopak jinak nevolili, vyhovuje nam bez schodu.
Odpovědět
Taky máme bez schodu a je to úplně super, nemáme schod okolo domu vůbec nikde 😉 v prvním domě jsme schod měli a skoro každý si tam namlátil a to hlavně když bylo mokro nebo namrzlo🤪 a když byly děti malé tak tam taky pár pádů bylo...
Odpovědět
Taky budeme mít zastresenou terasu, chci ji vyspádovat ale doporučili nám udělat třeba 4 Cm schodecek kdyby náhodou ať nám nezatece dveřmi, tak nevím. Ale velký schod určitě nechci.
Odpovědět
Děkuji za názory. Byli jsme rozhodnutí pro řešení bez schodu a asi to tak i uděláme 🙂. Přijde mi schod nepraktický. A nebudeme stavět v lokalitě, kde hrozí záplavy nebo velké množství sněhu.
Odpovědět
Nemáme žádný schod, je to zbytečné a do domu opravdu voda neteče.
Odpovědět
Profilova fotka
Chtela jsem terasu nize,nez je podlaha domu,i schod do domu a jsem rada..hlavne kvuli tomu,co vse na terasu lita ze zahrady a z lesa,preci jen i 1 nizky schod je dobra bariera..sousedi maji zaroven,maj podstatne vice i drobne haveti doma,vecne mysi,atd...netvrdim,ze je to jen tim,ale po 10letem bydleni a zkusenostma za ty roky jsem za schod opravdu rada a dala bych si ho znovu...terasu mame krytou,takze schod nenamrza a neni zadny problem s chuti pres nej..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?