Vyvýšená terasa - jaké zábradlí?

Prosím o radu, jak elegantně a moderně vyřešit zábradlí kolem terasy. Zkusila jsem udělat velké betonové truhlíky, ale nepodařilo se. A kupované by vyšly na hodně peněz. Viděla jsem i možnost obehnat terasu zvenku od země asi 20 cm gabionovou sítí, ale to se nelíbí manželovi. Máte ještě jiný nápad nebo foto pro inspiraci? Mezi betonovými sloupky vpravo budou klasická svislá dřevěná prkna.
Odpovědět
@anelli Dívala jsem se na internet a terasy s dřevěným nebo - jakoby dřevěným povrchem, mívají dřevěné zábradlí a terasy s dlažbou mívají kovové zábradlí. Nám vyšla terasa také výše, ale ne tolik. Z jedné strany to máme vyřešené pozvolným travnatým svahem navazujícím na trávník a z druhé strany budeme dávat dvě řady svahovek Sára, které následně osázím. Jinak ještě pár inspirací: http://www.generalcompact.cz/zabradli... http://bydleni.idnes.cz/inspirujte-se... http://drevene-terasy.drevoprodej-dob... http://dobrastavba.sk/stavebnictvo/te... http://www.stolarna.cz/fotogalerie_zo...
Odpovědět
Děkuji za odkazy. Pořád se ještě rozhodujeme, ale našla jsem na internetu inspirace, které by možná odpovídaly mé představě.
Odpovědět

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?