WPC terasa , co vše je potřeba a jak je to finančně náročné?

Profilova fotka
Ahoj, prosím může mi někdo poradit co je vše potřeba k WPC terase? Podklad stejný jako pod zámkovou dlažbu nebo je to náročnější? Plánujeme terasu 4x5 a nemáme ani představu jak finančně to bude náročné... Budu ráda za Vaše rady a tipy jak terasu co nejlépe provést a kde výhodně pořídit... Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hačkuji se,taky mě to zajímá.
Odpovědět
@kaculliv tak bud udelate podobný podklad jako pod zámkovou dlažbu a nebo použijete vruty, či samonosné konstrukce....počítejte, že M2 kvalitní WPC terasy výjde cca 2000-2500 kč m2, plus budete potřebovat hranoly montážní klipy, lišty šroubky atd- počítejte že vás terasa z WPC n už připravené štěrkové lože výjde cca 65000-75000 svépomocí. Bavím se o opravodvém WPC.
Odpovědět
Profilova fotka
Mnozí používají na terasy betonové dlažby, m2 vyjde kolem 400 Kč více info i na našem webu.
Odpovědět
my jsme nyní dali na balkón dlažbu plošnou dlažbu diton marmo 40x40 vypadá fakt dobře sehnali jsme jí za 280Kč metr, vyšlo nás to s terčí cca 5000 kč WPC terasa byla naceněna na 25-30000 kr
Odpovědět
@spaly Můžu se zeptat na údržbu téhle dlažby? Taky by se mi líbila, jen se trochu bojím, že na tom půjde všechno vidět -zvlášť na té terase-mastné fleky....Neměl bys někde fotku? Ráda bych to viděla naživo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?