Bojler Ariston Velis Plus

Profilova fotka
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s bojlerem Ariston Velis? V bytě, který chci zrekonstruovat, ale který bude asi za 4 roky spíš bytem, který budeme pronajímat a nechceme tedy příliš drahou rekonstrukci, zvažujeme starou karmu nahradit tímto bojlerem. Staré waw akorát vyměníme za ty s modernějším designem. Byt je malý, jen dva pokoje. Děkuji za Vaše názory.
Odpovědět
@kriistl Máme ho v domě:) za nás spokojenost /používáme přes rok), nelíbí se nám klasické kulaté a tenhle vypadá opravdu skvěle ;-) :-)
Odpovědět
Designově je Ariston opravdu povedený, nicméně jsem dal přednost Dražicím. Pro silnější izolaci jsou Dražice úspornější a podle jiných diskuzích i spolehlivější.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckydaisy prosím, já jsem nepochopila z toho popisu výrobku, jestli se napojuje na elektřinu, nebo se dá napojit na plyn. Díky. Kolikalitrový máte doma? My jsme jenom dva a nevím, jestli 100litrový není už moc velký.
Odpovědět
@kriistl my ho máme na elektřinu...máme na 80l (také jsme zatím dva) a bohatě stačí, voda se postupně ohřívá a ještě nikdy se nám nestalo, že by došla - a to jsme tu měli i opravdu velkou návštěvu... ;-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?